Bojím sa možného tehotenstva

3. nov 2023

Ahojte prosim ukludnite na, mali sme sex posledny den menstruacie, praskol kondom, pouzila som po 20 hodinach escapele ( skor som nemohla kedze sme boli na chate) , pravdepodobne sa nic do mna nedostalo lebo “to” bolo viditelne na plachte, aj tak sa bojom ze by som mohla byt tehotna😢 potrebujem ukludnit lebo sa zblaznim za ten mesiac😢

barbora0308
3. nov 2023

Pouzila si tabletku "PO", ktoru sa odporuca podat do 72 hod. od pohlavneho styku, takze 20 hod. je uplne v poriadku. Tvoje sance na tehotenstvo su naozaj mizerne, takze by som sa na tvojom mieste tak velmi nestresovala.

lubkovaandrejka
3. nov 2023

Neboj sa,urcite z toho nebudu nasledky. 🍀Hod to za hlavu. ;)

natalia_r
3. nov 2023

Tak toto vyzera minimalne na dvojicky.....samozrejme srandujem, nie si tehotna.

sasesoe
3. nov 2023

Tehotna nebudes vzhladom k tomu, v akej faze menstruacneho cyklu si bola... ale ta tabletka ti moze cyklus rozhadzat na niekolko mesiacov, pozri poriadne pribalivy letak i vedlajsie ucinky, aby si ich aspon vedela identifikovat, ze z coho Ti tamto je...

autor
3. nov 2023

Dakujem baby, ste zlate, aj som sa zasmiala🙂 samozrejme ze si vkuse opskujem ze to bolo mimo plodne dni, vzala som tabletku sj videla dokaz na plachte🤣🤣🤣 ale vkuse sa v tom vrtam a stresujem😢

autor
3. nov 2023

@sasesoe viem co to moze s cyklom urobit, citala som letak, ale malo zo pre mna viac za ako proti, brala som ju prvy krat a verim ze aj posledny krat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre