Ahojte prosim ukludnite na, mali sme sex posledny den menstruacie, praskol kondom, pouzila som po 20 hodinach escapele ( skor som nemohla kedze sme boli na chate) , pravdepodobne sa nic do mna nedostalo lebo “to” bolo viditelne na plachte, aj tak sa bojom ze by som mohla byt tehotna😢 potrebujem ukludnit lebo sa zblaznim za ten mesiac😢
Neboj sa,urcite z toho nebudu nasledky. 🍀Hod to za hlavu. ;)
Tak toto vyzera minimalne na dvojicky.....samozrejme srandujem, nie si tehotna.
Tehotna nebudes vzhladom k tomu, v akej faze menstruacneho cyklu si bola... ale ta tabletka ti moze cyklus rozhadzat na niekolko mesiacov, pozri poriadne pribalivy letak i vedlajsie ucinky, aby si ich aspon vedela identifikovat, ze z coho Ti tamto je...
Dakujem baby, ste zlate, aj som sa zasmiala🙂 samozrejme ze si vkuse opskujem ze to bolo mimo plodne dni, vzala som tabletku sj videla dokaz na plachte🤣🤣🤣 ale vkuse sa v tom vrtam a stresujem😢
@sasesoe viem co to moze s cyklom urobit, citala som letak, ale malo zo pre mna viac za ako proti, brala som ju prvy krat a verim ze aj posledny krat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pouzila si tabletku "PO", ktoru sa odporuca podat do 72 hod. od pohlavneho styku, takze 20 hod. je uplne v poriadku. Tvoje sance na tehotenstvo su naozaj mizerne, takze by som sa na tvojom mieste tak velmi nestresovala.