Baby možno sa mi zasmejete. Som 5ty týždeň po pôrode a kvôli rizikovemu sme nemohli mať sex. Už sa cítim fajn tak sme nato vyleteli ako za mladi, včera a predvčerom. Samozrejme nespravil sa do mňa. Všetko by OK, ale začalo mi vŕtať hlavou, aby sa to nezvrtlo na tehotenstvo 😞 Nekojím, obe razy boli tak spontánne, že nejaký kondóm ani jedného z nás nenapadol. Môj muž má problém sa len tak urobiť, ale len sa bojím ci náhodou tie kvapôčky lásky....
Kondom ani jedneho nenapadol. Ako zvierata v ruji.
Prosím bez urážok a vysmechu. Len som sa opýtala. Nakoľko muž sa nespravil, či je tam nejaká možnosť... keď ešte bolo šestonedelie
Ano, moznost tam je, ako vzdy, ked maju muz a zena sex 🤷♀️
V 600nedeli je tá možnosť rovná takmer 0. Samozrejme, nič nie je nemožné, ale skôr nie ako áno.
@mima1608 myslite? Ako hovorím, neurobil sa do mňa. Jedine co ma napadli sú tie kvapky lásky.
Pri kazdom nechranenom sexe je moznost otehotnenia, to hadam vies. Takze nabuduce skor nez podlahnete pudom a vasni pouzite hlavy a kondom.
Sprav si test a neriskuj keď nechceš ďalšie. Pokojne už môžeš otehotnieť.
vies kolko deti je narodenych s rocnym rozdielom ? resp kolko je tehotenstiev zistenych na kontrole v 600 nedeli?
celkom dost ak nechces otehotniet treba sa chranit
@mima1608 moji bratia majú medzi sebou 10 mesačný rozdiel ;)
Všetky otehotneli aj keď sa do nich muž nespravil? Lebo do mna sa nespravil...
Tak co stresujes,ked sa nespravil? Zmenis na tom nieco? Uz nic.
Najnovšie je populárne tvrdenie, že žiadne kvapky nie sú, chlapovi len ujde a neprizná to.
prerusovany styk nie je ochrana pred pocatim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A s čím konkrétne chceš teraz pomôcť? 🫣