Blednú čiarky na teste

neaa
16. jan 2024

mešká mi menštruácia posledná menštruácia bola 13.12.2023 a cyklus mám 29..Testy test mi vyšiel pekné viditeľné čiarky len neskôr blednú 🙄

neaa
autor
16. jan 2024
neaa
autor
16. jan 2024

Prvý test je dnešný

cookie29
16. jan 2024

Bohuzial asi to vyzera na biochemicke :( ja zvycajne tvrdim, ze to ze ciarka je tmavsia ci svetlejsia nic neznamena, ale toto by si uz mala mat kolajnice. Asi by som zasla aspon na krv na potvrdenie stupania HCG. Tu by logicky mal byt ten spodny test prvy a ten horny dnesny, ale ak som spravne pochopila je to opacne?

bejbs123
16. jan 2024

@neaa ja nerozumiem,ak je dnesny test ten s jasnymi ciarkami,tak potom tie ostatne su robene kedy?

lauriik
16. jan 2024

Dnešný test je ten úplne dole?

anjelicek26
16. jan 2024

Ktory je dnesny test?

neaa
autor
16. jan 2024

Nie ten z hora je dnešný

neaa
autor
16. jan 2024

Keď je mokrý test vyzerá tak

lauriik
16. jan 2024

Ved ti to uplne krasne silnie. Jasne, ze ked zaschne ten test tak je bledsi 🤦🏼‍♀️ Normalne si tehotna, gratulujem 🍀

anjelicek26
16. jan 2024

Tak potom nechapem, co stresujes, ved to je dialnica, viac sa proste uz neda...odloz testy a pockaj na prve sono...

neaa
autor
16. jan 2024

Čiže sa nemusím báť?V októbri som potratila tak sa bojím 😒

neaa
autor
16. jan 2024

@lauriik Ďakujem

clean
16. jan 2024

@neaa to je jasne tehotenstvo krásne to som ani ja nemala také silné a už som v 5 mesiaci 🥰 nech všetko dobre dopadne 🙏🏼

lienka.7
16. jan 2024

@neaa testy iba proste uschnu... nestresuj sa zbytočne. Stále máš čiarky, urob si digitálny test a objednaj sa na kontrolu

neaa
autor
16. jan 2024

Ďakujem ♥️ skúsim sa objednať na sono❤️som sa upokojila ♥️

cookie29
16. jan 2024

@neaa ten vrchny je dnesny? Tak potom neslabnu, co vymyslas dievca. Ja som to pochopila presne opacne...

nevenka
16. jan 2024

@cookie29 hej, aj ja. Ziadny stres kvoli tomuto.

ar3m1s
16. jan 2024

Pekne testy silneju. Vzdy po zaschnuti test trosku zoslabne ale ak je celkovo silnejsi ako par dni predtym urcite netreba stresovat. Mas krasne testy tes sa 😊

neaa
autor
17. jan 2024

Dievčence testi silnejú malý ste pravdu ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre