Biochemické tehotenstvo a progesterón

5. máj 2024

Ahojte 🙂 v apríli som absolvovala KET, testy najprv silneli, ale potom začali slabnúť a dnes na 12 deň po KET sú už výrazne slabšie, resp. čiarku už skoro vôbec nieje vidieť :( musí sa aj v takomto prípade ísť na krv do centra na 14 deň? Vysadili ste progesteron, keď ste to zistili? A ešte jedna otázka na Žienky, ktoré majú podobnú skúsenosť, čo sa týka ďalšieho vkladu, kedy ste šli na další a ako to dopadlo? Vravi sa, že po biochemikom tehotenstve je vyššia šanca, pretože telo je už “naštartované”, platí to aj v pripade ak to bolo tehotenstvo po KET? Prečo ta cesta k vytúženého dieťatku musí byt takáto kľukatá 🥺
Dakujem za odpovede ❤️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
5. máj 2024

Ja som bola na KO aj sono, sama som nič nerobila nevysádzala robila všetko podľa pokynov dr. Zavolaj do centra a riad sa nimi

petra92
6. máj 2024

Poradiť bohužiaľ neviem, ale silno držím palce, aj na nohách nech to vyjde a čoskoro budeš držať svoj uzlík šťastia v náručí ❤️🥹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre