Biochemické tehotenstvo

13. jan 2024

Môžem sa spýtať aké príznaky sú pri Biochemickom tehotenstve?
Už 5. dní si robím testy, kde je čiarka, ale nemám pocit že by silneli. Ms som mala dostať včera, ale zatiaľ neprišla.
Prvý mesiac si meriam aj BT ale teploty sa držia hore, len testy nesilneju 😭
Ak ide o Bioch. tehotenstvo kedy môžem čakať menštruáciu a kedy potom klesá bazalna teplota (zatiaľ s meraním veľa skúseností nemam)

autor
13. jan 2024
maria535
13. jan 2024

Tiez presne riesim tuto dilemu ..mne meska 3 dni..vysli mi pozitivne rozne testy uz od stredy vecer ale skor ma trapi ze ciarka nejak extra netmavne 😔mame uz jedno MA za sebou …

petamich
13. jan 2024

v zasade ziadne priznaky, na akekolvek priznaky je skoro, menstruacia meska, spravis si test, je jemne pozitivny, vacsina zien test neopakuje a zrazu pride menstruacia, kto opakuje, vsimne si, ze ciarka nezosilnela a opat o par dni menstruacia

autor
13. jan 2024

@petamich takže tie testy ešte môžu zosilnieť? Možno ma to milo prekvapí 🙏🙏🙏, ale falošné nádeje si nechcem davat 😔🤐
@maria535 mne sa zdá že trošku zosilnel ten spodny

bejka90
13. jan 2024

@petamich
@autorkaabsolutne nerieste ako silnie..ked neslabne tak je dobre. Mne pekne silneli testy a ajtak to skoncilo MA :( takze radaej sa nestresujte dostatocnym "silnenim" ale teste sa pomalicky amyslite hlavne pozitivne!!!!🙂

zuzina313
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maria535
13. jan 2024

Dakujem vam za podporu budem verit 🫶🏻😊vo stvrtok sa chystam k lekarke tak dufam ze bude vsetko v poriadku🙂

autor
15. jan 2024

@maria535 tak ako testy? Silneju?

maria535
15. jan 2024

Jeej akurat som vam isla pisat ako to vyzera u vas …ja uz mam poriadne kolajnice tak som spokojnejsia 🙂 v stredu idem k doktorke tak len dufam ze drobec je hlavne tam kde ma byt a bude vsetko v poriadku…a u vas to ako vyzera?

autor
16. jan 2024

@maria535 tak to je super správa 🥰, tak nech všetko dopadne dobre a na konci držíš svoje vytúžené bábätko 🙏❤️🍀
U mňa sa to potvrdilo 😭 mne ešte v ten deň začala ms 😔

sense
16. jan 2024

Tie testy na prvej foto pozitívne nie sú. Len kanáliky po zaschnutí.
Na tej druhej foto od
@maria535 tam vidno ze čiarka trochu stmavla. Ja keď som bola tehotná som mala tiež na prvý deň meškania foto ako ty, digi potom ukázal o dva dni +1-2. Gratulujem

maria535
17. jan 2024

@sense ano mam to po dnesku potvrdene aj od lekarky uz takze sa velmi tesiim 🫶🏻❤️❤️❤️dakujem kraasne

autor
17. jan 2024

@sense potvrdili mi to aj iné testy takže určite to kanáliky neboli

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre