Môžem sa spýtať aké príznaky sú pri Biochemickom tehotenstve?
Už 5. dní si robím testy, kde je čiarka, ale nemám pocit že by silneli. Ms som mala dostať včera, ale zatiaľ neprišla.
Prvý mesiac si meriam aj BT ale teploty sa držia hore, len testy nesilneju 😭
Ak ide o Bioch. tehotenstvo kedy môžem čakať menštruáciu a kedy potom klesá bazalna teplota (zatiaľ s meraním veľa skúseností nemam)
v zasade ziadne priznaky, na akekolvek priznaky je skoro, menstruacia meska, spravis si test, je jemne pozitivny, vacsina zien test neopakuje a zrazu pride menstruacia, kto opakuje, vsimne si, ze ciarka nezosilnela a opat o par dni menstruacia
@petamich
@autorkaabsolutne nerieste ako silnie..ked neslabne tak je dobre. Mne pekne silneli testy a ajtak to skoncilo MA :( takze radaej sa nestresujte dostatocnym "silnenim" ale teste sa pomalicky amyslite hlavne pozitivne!!!!🙂
Dakujem vam za podporu budem verit 🫶🏻😊vo stvrtok sa chystam k lekarke tak dufam ze bude vsetko v poriadku🙂
@maria535 tak ako testy? Silneju?
Jeej akurat som vam isla pisat ako to vyzera u vas …ja uz mam poriadne kolajnice tak som spokojnejsia 🙂 v stredu idem k doktorke tak len dufam ze drobec je hlavne tam kde ma byt a bude vsetko v poriadku…a u vas to ako vyzera?
@maria535 tak to je super správa 🥰, tak nech všetko dopadne dobre a na konci držíš svoje vytúžené bábätko 🙏❤️🍀
U mňa sa to potvrdilo 😭 mne ešte v ten deň začala ms 😔
@sense potvrdili mi to aj iné testy takže určite to kanáliky neboli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.