Biely výtok u 16-ročnej a možné tehotenstvo

hribikkajsjd
3. mar 2023

dobrý deň, mám stres. dňa 10.2. po dni menštruácie som mala pohlavný styk, nechránený, priateľ sa do mňa ale neurobil. mám 16, asi od pondelka ma pobolieva podbruško, menštruáciu mám mať od dnes o 3 dni. pobolieva ma tak akoby som mala pred menštruáciou, výtok mám biely asi ako jogurt ale strieda sa s takým bielym až priesvitným ktorý je trocha hustejší. počas styku som bola dosť chorá, niečo s dýchacími cestami brala som antibiotiká nejaké dva druhy, jedny boli penicilín, bola som aj na infúziách. trvalo mi to dokopy 2,5 týždňa sa dať dokopy. no teraz mám strach či nemôžem byť tehotná. naozaj mám z toho velmi vleky stres a strach.. dnes zostal výtok mierne nažltnutý..

mimzy123
3. mar 2023

@hribikkajsjd Keď máš strach kúp si tehotenský test, dostaneš ho kupit aj v drogérii alebo v potravinach. Výtok pred menštruáciou sa mení normálne na biely. To nemusí nič znamenať. A mala by si porozmýšľať o forme antikoncepcii, aby si sa viac nemusela báť.

hribikkajsjd
autor
3. mar 2023

@mimzy123 ano samozrejme nad tým premýšľam, len teraz to už bohužiaľ nevratim a to viem. vy si o tom mojom “probléme”, prosím čo myslite?

nelca0510
3. mar 2023

@hribikkajsjd a takto chorá si mala ešte aj sex? Každý nechránený styk je rizikový. Pomocou výtokov sa neurčuje tehotenstvo,na to je test alebo lekár.

mysiacik28
3. mar 2023

@hribikkajsjd pravdepodobne tehotna nebudes. Internet mas dostupny, skus si prosim vsetko okolo sexu a tehotenstva nastudovat 🙂

luccija
3. mar 2023

@hribikkajsjd možno budeš mať mykozu po AtB liečbe.

mikadooo
3. mar 2023

@hribikkajsjd môžeš byť tehotná, samozrejme, to sa nedá nikdy vylúčiť. Ale ten výtok bude spôsobený skôr tými liekmi a narušenou mikroflórou v pošve. Skús tehotenský test. Jedinou istotou ale aj tak bude počkať na ten menzes... (Alebo vidieť dve čiaročky). Dúfam, že tvoj priateľ je s tým ok, že v prípade prerušovaného sexu je určitá šanca, že sa stane otcom.

gabika0825
3. mar 2023

@hribikkajsjd to môžeš mat kľudne aj z tých antibiotík a ostatných liečiv..vôbec by som nerobila hystériu. Tým stresom si uskodis ešte viac, ms ti predsa ešte nemešká, tak Pockaj či bude meškať a keď áno tak si urob test. Zatiaľ nemáš dôvod na paniku, ale aspoň ponaučenie že sa treba chrániť. Či už pred rôznymi chorobami a tehotenstvom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre