Biely výtok a špinenie 6 dní po styku

5. jan 2021

Ahoj chcela by som sa Vás opýtať, mám dnes 6 dní od pohlavného styku ( i možného oplodnenia) , 3 dní po styku som si všimla slabé spinenie ,,kvapky" ) mimo termínu menštruácie.

Tu som mala dostať dnes. 5.1.2020, ale zatiaľ vôbec nič.. ( mám 28 dňový pravidelný cyklus), je to pre mňa divné, pretože ja menštruáciu pociťujem i týždeň pred a mám bolesti a teraz je má brucho boli ,ale iba málo a mám biely výtok )

Čo myslíte, môže to byť prípadne i tehotenstvo?
Viem že na test je ešte skoro , ale rada by som vedela či sa niektorá s nejakým podobným príbehom stretla.

diaalex
5. jan 2021

Veď keď si mala dnes dostať ms a nedostala si mozes si urobiť test

henrietkatr
5. jan 2021

Ano, moze ist aj o tehotenstvo, to zistis, ked si spravis tehotensky test. Ked tak pockaj este nejaky den, ci dva a ak nepride, tak isto si sprav tehu test.

petamich
5. jan 2021

asi najistejsi bude test ak ale je to 6 dni od styku a teda mozneho oplodnenia, je mozne, ze este nic neukaze 🙂 skus mozno este par dni pockat ci nepride MS a ak nepride sprav test, to bude asi najjednoduchsie

kristina2015
5. jan 2021

Ako si mohla mať plodné dni 6 dní pred menštruáciou? Robila si si ovu testy ? Kvapky krvi môžu znamenať prichádzajúcu ms + biely lepkavy výtok znamená že ms je za dverami .

petamich
5. jan 2021

@kristina2015 a preco by si mala robit ovu testy? ved oni sa o dieta evidentne nesnazia 🙂 v poslednej dobe na kazdu otazku "mozno sa nam smyklo a meska mi MS" sa autorky pytate, ci si robila ovu testy, ja som si ovu testy nerobila v zivote a mam 34 - najskor lebo ma nezaujimalo, kedy ovulujem, lebo sme dieta neplanovali a teraz som tehotna a nerobila som ich aj tak, snazili sme sa v strede cyklu a vybavene
na co by si "mlada zaba", ktora mozno prave zacala sexualne zit robila ovu testy? 🙂
a to sa ta nijako nechcem dotknut, len ma to zaujalo

kristina2015
5. jan 2021

@petamich Normálne som sa opýtala pretože píše že mala plodné dni 6 dní pred menštruáciou? Väčšinou sú v strede cyklu? U pár výnimiek mimo cyklu? Ti ležím nejako v žalúdku keď máš potrebu má neustále označovať ? Bola to otázka ? Bežná ?

petamich
5. jan 2021

@kristina2015 pise, ze mala styk 6 dni pred menstruaciou (a boji sa mozneho oplodnenia) 🙂 cize z toho sudim, ze asi plodne dni nemala rovnako ako ty a dovod meskania bude iny :D ale clovek nikdy nevie

kristina2015
5. jan 2021

@petamich A ty odkiaľ vieš či som mala nemala plodné dni ? 😂A celkom nechápem prečo tu riešiš môj cyklus 😂Autorka -mam 6 dní od možného oplodnenia /bez vajíčka to asi nepôjde či? Položila som bežnú otázku nebudem jej predsa klamať a dávať zbytočne nádeje?

kristina2015
5. jan 2021

@petamich Všimla som si že si sa minule nepekne pustila do sestričky z očného ak nevieš držať hormóny na uzde tak sa choď radšej prejsť .

petamich
5. jan 2021

@kristina2015 tvoj cyklus? ty prosim ta o com rozpravas, ty si sa autorky = tej co zadala temu pytala ci si robila ovu testy - ja ti odpovedam, ze ona ziadnu ovulaciu v prispevku nespomina, spomina, ze mala styk 6 dni pred MS - ja cely cas hovorim o autorke a nie o tebe, kde som spomenula teba? na co by som hovorila o tebe?
a nie v zivote som sa do ziadnej sestricky z ocneho nepustila 🙂 to si ma teraz trosku nepravom obvinila a dakujem hormony mam v poriadku, ty si mi prave napisala, ze na co riesim tvoj cyklus a ten som nikde ani bodkou nespomenula - pod "rovnako ako ty" som myslela, ze suhlasim s tvojim nazorom, ze autorka zrejme plodne dni nemala, cize este s tebou suhlasim a aj tak na mna zareagujes takto 🙂

kristina2015
5. jan 2021

@petamich Tak potom riadne píš ..písala si citujem plodné dni nemala rovnako ako TY . Pokiaľ si správne pametam išlo o ženu ktorá nevedela či má ísť na pohotovosť a jedna sestrička radila niečo od teploty . Prosím ťa už má neoznacuj pekný den ,dnes je krásne vonku inak.

gabika4
5. jan 2021

test si môžeš spraviť aj v deň očakávanej menštruácie, mne vyšiel pozitívny test na 10 deň od ovulácie ...inak v prvom tehotenstve som mala biely až žltý výtok bez zápachu dosť dlho, neviem či nie aj celé tehotenstvo (nepamätám si to)...ak výtok nemá zápach, nič ťa nesvrbí, tak to bude buď prichádzajúca menštruácia alebo tehotenstvo...ja by som na tvojom mieste robila testy ostošesť 😀....tiež nechápem, čo si napísala, že 6 dní od potencionálneho oblodnenia, keď zvykne ovulácia byť v strede cyklu, no môže byť aj inokedy, ale asi by to človek nepredpokladal bez ovulačného testu...nejako mi to nevychádza, ale to je jedno, ak si myslíš, že tam bola šanca oplodnenia, tak si sprav tehu test alebo ešte chvíľku počkaj, možno jeden, dva dni...niekedy aj stres alebo nachladenie posunie menštruáciu...teda, nepíšeš ani vek, keď som bola násťročná, prípadne 20+, tak mi menštruácia hocikedy zahaprovala bez príčiny...

petamich
5. jan 2021

@kristina2015 aj mne sa zda asi sa predsa len pojdem prejst 🙂 pekny den aj tebe

atack
11. mar 2023

Ahojte chcela by som sa spýtať...snažíme sa o bábätko po našej veľkej strate...malinkú som porodila mŕtvu 8.januara tohto roku....mala som potom šestonedelie...a vlastne 19.februara som mala 7 dní veľmi silnú pravdepodobne MS...5.marca sme to prvý krát skúsili s tým že v ten deň som mala iba spinenie 2 dní s tým že sme znova 7.marca to skúsili a odvtedy mi to spinenie zmyzlo...a včera som začala mať biely alebo teda priesvitný naťahovaci výtok plus bolesť pod bruškom...bolesť bola ako pri menštruácii....je tam menšia pravdepodobnosť že to mohlo byť oplodnenie? Ďakujem za každu odpoveď

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre