Ahojte baby viem ze tato diskusia tu už je ale chcem sa spýtať z priateľom sa snažíme o babo brala som lieky a aj nám doktor určil ktorý deň sa mame o to snažiť.. Je to už 9 dní od tedy a objavil sa mi biely hustý výtok bez zápachu svrbenia a pálenie, nevie mi niektorá poradiť ze co to môže znamenať?? Môže to byť ovulacia??
A začiatok ovulky?? .. Príznak tehotenstva to asi nieje, boli ma aj podbruško
Nemoze to byt ovulacia ked ta Bola pred 9 dnami...podla tvojho prispevku teda.... Alebo priznak tehu alebo pride ms, alebo si prechladnuta, uvidis..... Ci pride ms ci nie
Tehotensky test je ešte teraz zacasu robiť, a ms mi ma prist až o 16 dní mam nepravidelný takže keď aj bude meškať nemusí to znamenať ze som tehu
@zuzte ostava ti len pockat
Jezis nechapem preco skoro kazda co sa snazi ihned po 24h chcu vediet ci je tehotna.
Sa mi normalne rozum zastsvuje.
Ved vyckaj a dovtedy neries ...
@zuzte ja som to tak mala pár dni po ovulke mi začal biely výtok a dosť veľa normálne som si musela dávať intimku lebo som mala pocit že som stále mokrá 😬 do toho bolelo podbruško a prsia čo som nikdy predtým nemala to už som vedela že to vyšlo takze môže byt že je to aj u teba tak.
Mne to skončilo biochemickym bohužiaľ.
Držím palce 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Cez ovulaciu nie je hustý výtok ale riedky z dôvodu aby spermie mohli doraziť k vajíčku a oplodniť ho...cez hustý výtok sa tam nedostanú