Biely výtok a negatívny test

sandryta89
4. nov 2017

mam28 dnovy ciklus poslednu mrchu som mala 30.9 pred tyzdnom som robila test vysel negativny alle mala som stale taky biely vytok ale uz skoncil

bona_dea
4. nov 2017

...ja len dúfam, že "89" v tvojom nicku nie je rok tvojho narodenia

sandryta89
autor
4. nov 2017

hej

bundle
4. nov 2017

@sandryta89
no, musíš určite počkať aspoň týždeň a ak bude treba ešte raz opakovať test..

xxxxxnnnnn
4. nov 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

beky1813
4. nov 2017

Ufff

obsadenemeno
4. nov 2017

@sandryta89 "ciklus" by ani problemom ne, skor ci si mala sex...... 😲

marlenka222
4. nov 2017

Zeny no nehnevajte sa ale toto zas co je? Ket,menstrulacia???? To si niekto zasa robi zarty? Ja uz som vazne zhrozena co za bludy sa tu vyskytuju
A to sa takto prezentuju buduce matky? Ved ked idem (dufam) vychovavat dieta (svoje) nemozem byt na hanbu!

katka1981
4. nov 2017

@marlenka222, menstrulaciu som si pri tom vsetkom ani nevsimla. Boduje....

romanovic
4. nov 2017

@sandryta89 okamzite si chod kupit pravidla slovenskeho pravopisu!!! Preboha!!!! Ket, ciklus 😨

enusamt
5. nov 2017

@sandryta89 dolezite je, kedy si mala ovulaciu

sandryta89
autor
5. nov 2017

Nejsem so Slovenska tak se mi zle Pise slovensky Já som s prahy

sandryta89
autor
5. nov 2017

Nic potom tu se Nada normalne poradit

beky1813
5. nov 2017

@sandryta89 tak pis cesky

marlenka222
5. nov 2017

@sandryta89 tak pis ako vies hlavne tak aby ti rozumeli ini a nebola si na srandu. Obcas to vyznie ako spoluobcania 4.cenovej, socialnych davok,ktori nemaju fakt ale vazne na nic len na telefon a internet.

yanni
5. nov 2017

@sandryta89 Pis po cesky, neboj my rozumieme, jedno, co sa hovori vo "svete". Slovensky narod nie je az taky sprosty, ako si vela ludi mysli.
Len dufam, ze ten cesky pravopis je lepsi ako tvoja slovencina😨

A k veci, zalezi na tom, ci a kedy si mala pohlavny styk. Urob test este raz, chod k lekarovi atd. Tu ti nik neporadi. Nemame vestecku gulu. A keby sme aj mali, tak neviem, ci by ti povedala, ci si alebo nie.

sense
5. nov 2017

Nuz ono aj v cestine je cYklus a nie cIklus, a menstrulacie tiez nie je ceske slovo....takze ak si aj ceska gramatika nic moc...
Na cyklus vplyva viac faktorov, zalezi ci si mala pohl.styk al nemala

elviku11
5. nov 2017

Ahoj, ano mozes byt tehotna. Ked si si robila test pred tyzdnom, urob si dnes znova, uz moze byt pozitivny. A ked nebude a menstruacia aj tak nepride, skoc ku gynekologovi, lebo vynechanie cyklu moze znacit aj ine zdravotne komplikacie, ktore treba riesit cim skor...

PS pre ostatne: Ak neviete pisat k veci, nepiste nic. Nechapem naco tu chodite mudrovat

obsadenemeno
5. nov 2017

@elviku11 no lebo my sme tu take mudrlantky, no, tak chodime mudrovat......

A taketo zakladne veci by mala vediet aj autorka temy, a to teraz nemyslim pravopis. Co my mame vestecku gulu, z ktorej vycitame, ci je tehotna? Hlavne ked ani nepisala, ci vobec a kedy mala sex? Ked ona sama nevie, ako funguje jej telo a co robit, ked jej meska "menstrulacia" tak sa potom necuduj, ze mudrujeme. Kazdy tyzden minimalne dve taketo temy, ked autorka nema sajn, ako funguje zenske telo. Hlavne, ze sexovat vedia. Ale co potom, uz nemaju sajn.

katka1981
6. nov 2017

@obsadenemeno, len aby taketo temy nevymreli 🙂 Mi to pripomina spoluziacku, kamosku, ked sme mali 12 rokov a hovorila aku knihu cita, asi nejaky roman a ze tam baba mala organizmus 🙂 Ale ok, ona bola ozaj slusacka, len literaturu citala trosku popredu 🙂 Inak ozaj co sa tehotenstva tyka, ani lekar netusi, pokial babu nevysetri. Sanca byt tehotna je vzdy, ked mala pohlavny styk. Dalsej mojej spoluziacke v maturitnom rocniku meskala MS a zahlasila, ze bola na 60 perc. tehotna. To su take vesele zazitky 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre