Biely výtok a negatívny tehu test

kikus99792
27. mar 2018

Ahojte Baby
Mám 18 rokov, málo skúseností a potrebujem radu. V sobotu mi mala dojsť mrcha- ale nič. V piatok som jeden deň mala hnedý výtok- prešiel v sobotu večer a odvtedy nič. Žiadny menzes neprišiel, výtok je biely. Včera som si spravila test a negatívny. Môžem byť tehotná? Naozaj sa toho obávam a nie som si istá na čom som. Ďakujem za vaše rady.

marec2018
27. mar 2018

@kikus99792 nie nemusis byt tehotna...ja som tolko krat toto zazila..nevedeli sa mi spustit kramy tak som spinila..vtedy mi doktor povedal,ze mi chyba nejaky hormon tak preto som zacala spinit a neskor som mala uz normalne.Vsetko zalezi od hormonov od pohody.ked som mala stresy tiez som nemohla dostať...hlavne klud..teraz neviem ci si to prajes alebo nie...ale netreba sa stresovat hned..mozno ti len meska.Ja do teba nevidim tak ti neviem povedat ci si tehotna.ani jedna ti to nepovie..treba pockat a ist k doktorovi pichne ti injekciu a uvidis mala by si dostať.

kikus99792
autor
27. mar 2018

@marec2018 Ďakujem veľmi pekne! Vystrašilo ma to, pretože nikdy predtým sa mi to nestalo. Skúšala som si niečo o tom nájsť na internete a tam všade samé hniezdenie vajíčok a podobné veci. Mamou raz v živote chcem byť určite, ale momentálne na to určite nie je správny čas- nemohla by som si to dovoliť.

sasa1983
27. mar 2018

@kikus99792 otázka znela, či môžeš byť tehotná, nie ci musis/nemusis, a pokiaľ si mala pohlavný styk, tak môžeš. Jeden negativny test nevylučuje graviditu, najmä ak náhodou nevieš či bola a kedy bola ovulacia a koľko dní od toho styku uplynulo. Pokiaľ je test robený 16-18 dní po styku (deň jedna je prvy nasledujuci den) a je negativny, tehotenstvo je prakticky vylúčené. Ide o počet dní od styku, nie nevyhnutne od meškania menštruácie. Urob si teda tešte znova pre istotu. Pokiaľ si mala stykov viac, musíš si datovat ten potencionálne posledný a od neho si urobiť test po 16-18 dňoch.

telusikk
27. mar 2018

Nemusíš byť hneď tehotná, test je negatívny tak nepanikár. Proste si mala namiesto menšturácie iba slabší výtok, to sa niekedy stáva

sasa1983
27. mar 2018

Ja si tiež myslím, že tehotná skôr nie je. Ale pokiaľ by náhodou otehotnela pred menej ako 14 dňami, tak ten t.test ešte kľudne môže byť negativny. Zas nebola by výnimka že vyšiel test pozitívny až dlhšiu dobu po otehotneniu, najmä keď sa napr.pomalšie uvoľňuje HCG a teda au testy negatívne

marec2018
27. mar 2018

Chod ku gynekologovi on ti to najlepsie vysvetli a da odpoved.Su kadejake pripady,zdravotne problemy a preto ta nechcem strašiť.

sasa1983
27. mar 2018

Podľa mňa keď nemáš ťažkosti, tak pre meškajuci menzes hneď utekať k dr.je zbytočne. Menzes mešká často a ak nie si tehotná, tak si týmito stresmi ten menzes ani neurychlis. Jednoducho si urob test ešte za pár dní a keď bude negat, tak sa upokojís a všetko bude ok. Hneď pichat injekciu na vyvolanie menzesu je zbytočná hormonálna nálož a teda ani neviem čo by s Tebou gynekolog urobil.

wiw8
27. mar 2018

Mozno si len mala taku slabu a kratku menstruaciu, to sa niekedy stava.

stanass
27. mar 2018

Ja sa prikláňam k názorom sasa1983, takže skús to, čo ti aj ona poradila.

fednaja
27. mar 2018

Keď máš ešte len 18 rokov tak je dosť možné, že menštruácia ti nebude chodiť presne na čas. Väčšinou sa to upravuje až v neskoršom veku. Takže nestresuj zbytočne a vyčkaj času

ferala
27. mar 2018

@fednaja súhlasím s tebou. Tiež som to tak dlho mala, že mi chodila mrcha nepravidelne. No nejako som sa našťastie nikdy nebála, lebo vždy som si dávala pozor

1bambinko1
28. mar 2018

Nebudeš a nestresuj zbytočne 😉 🙂

zora2018
28. mar 2018

@kikus99792 sprav si ešte zajtra test a počkaj aspoň týždeň a keď nepríde ms choď na gyndu. A daj si predpísať antikoncepciu alebo nejakú používajte a nebudeš sa stresovať,keďže nie je vhodný čas na dieťa.

barborkabar
28. mar 2018

@zora2018 ja tiež keď čítam takéto témy a komentáre, tak nerozumiem prečo si nedávajú ľudia pozor, keď dieťatko nechcú ☹

nikky1511
1. apr 2018

Pekný deň prosím o radu , mala som predpísaný progesterone ak mi vyjde tehotenský test pozitívny , 10 dni po ovu som si ho robila tak ako nakazala lekárka ale vyšiel negatívny tak som s užívaním prestala menzes došiel cca do 8 dni ale včera som si robila dalsi test a vyšiel mi takto aj keď silno krvácať čím to je prosím. ? Mám začať brat progesterone znovu? Dakujem za odpovede 🙂

sasa1983
1. apr 2018

@nikky1511 progesteron má indikáciu na zlepšenie udržania plodu v gravidite, pokiaľ ale krvacas, môže sa jednať (okrem iného, nechcem hneď maľovať čierne scenáre ) o prebiehajúci, nabiehajuci potrat. Takže by som v prvom rade isla na gyndu, tam Ťa pozrú-mimomaterniciva gravidita, hematom, biochemické tehotenstvo..atď a povedia Ti, čo ďalej. Možno to bude chcieť len kludovy režim a bude to ok.

sasa1983
1. apr 2018

@nikky1511 ale myslím si, že ak naozaj by si bola 18DPO, tak ta čiarka nie je celkom najsilnejšia, a ak sa k tomu pridá to krvácanie od vcera, na gyndu by som šla, nečakaj až po sviatkoch. Aspoň pre istotu. Pokiaľ nemáš žiadnu moznost ist na gyndu,tak si správ test znova (neviem ako teraz krvacas ) a pokiaľ bude pozit, a na gyndu nepojdes progesteron užívaj. Ale choď radšej na gyndu.

nikky1511
1. apr 2018

A dá sa prosím ten test brat ako pozitívny. ? Tam na začiatku keď sa zväčší obrázok tak je tak zvláštne sfarbený. Som teraz odcestovana tak jedine kúpiť si test niekde v pohotovostnej lekárni.

nikky1511
1. apr 2018

@sasa1983 a ten test mi vyšiel takto až po limite

sasa1983
1. apr 2018

@nikky1511 každý test po limite môže vyjsť pozitívny. Ak je to veľmi skoro po limite, ber to ako pozit. Ved si urob test, je to pár eur.

nikky1511
1. apr 2018

Dakujem za radu 🙂 už by som si mohla vlastne spraviť kedykoľvek počas dňa že ?

sasa1983
1. apr 2018

@nikky1511 Áno iste. Držím palce

timee
7. apr 2018

Ahojte. Mam otazocku. Poslednu menstruaciu som dostala 23ho februara odvtedy nic. Testy som si robila, posledny dnes rano a vsetky boli negativne. Zdravotne problemy nemam naposledy som bola koncom januara u lekara. Priznaky tehotenstva nemam az na bolesti v podbrusku a prsia mi kus narastli. Moze to byt tehotenstvo? Prve tehotenstvo u mna prebiehalo inak preto som kus zmätena. Dakujem 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre