Bezpríznakové tehotenstvo

anjjjelik69
30. dec 2022

Ahojte Žienky ..chcem sa len spýtat, či je ozaj normalne bezpríznakove tehotenstvo.. momentalne som 10tt+5 dni..
Keby je to prve tehotenstvo, tak to pochopim ale jedno mam už za sebou a to také že mi byvalo neskutočne zle, unava, no proste všetko jak bežne ženy vačsinou mavaju...toto tehotenstvo ani naznak, ani zle, ani nechut, ani dokonca unava... dosť ma to znepokojuje, lebo každy sa ma pyta z rodiny ako mi je, a ja poviem ze super.. a oni neveriacky pozeraju na mna. Akoby som ich klamala... ja viem že tieto priznaky nemusia mať všetky ženy, len sa mi to nezdá že v prvom tehu som pomaly zomierala a teraz uplne nic.. len chcem vediet nazory žien ktore to mali podobne, ze prve tehu ine ako druhe..dakujem

sarita510
30. dec 2022

@anjjjelik69 ja som v piatom mesiaci a doteraz nic mi nie je

leuska1991
30. dec 2022

@anjjjelik69 4krat tehotná ,ani raz mi nič nebolo. Keby mi nemeska menzes ani neviem,že som tehotná. Takže nič neboj, všetko je v poriadku ❤️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjjjelik69
autor
30. dec 2022

@leuska1991 ďakujem moc za povzbudivé slová, toto človek niekedy potrebuje čítať.. lebo aj sestrička sa ma pytala ako mi je a ja že super, tak ostala taka všelijaka, ale nakoniec povedala ze to neni nutnosť aby mi bolo zle.. ale moc moc dakujem

anjjjelik69
autor
30. dec 2022

@sarita510 ďakujemmm😊

beata_k
30. dec 2022

@anjjjelik69 Ja som mala s prvym. Druhe trochu zaludok na vode par tyzdnov, ale inak nic.

anjjjelik69
autor
30. dec 2022

@elizabet173 ďakujem krásne...😇

ivangeline
30. dec 2022

Urcite je to normalne. Ja som zas kazde prezivala inac. 🙂 Jedno bolo dosloca bez problemov.

ildiko36
30. dec 2022

@anjjjelik69 kazde tehotenstvo je ine a uzivaj si to keď maš bezpriznakove, možno už porod take nebude, druhe dieta je stale bolestivejšie, tretie uz menej

diaalex
30. dec 2022

@anjjjelik69 v prvom tehotenstve keby mi nerastie brucho a mám ms, ani neviem že som tehotná 😀 úplne nič mi nebolo 🙏

riskoh
30. dec 2022

Prvé tehu uplne super,druhé bolo od super neskutočne ďaleko....

mimusina
30. dec 2022

Je to normálne, mne nebolo absolútne nič, ešte aj menzes som mala. To, že som tehotná som zistila náhodne na prev.prehliadke - po 10r sa nám podarilo - a teda naozaj krásne tehotenstvo, absolútne mi nič nebolo - z roboty ma už posielali domov na matersku :D a to som denne cestovala plným vlakom, potm robota doma - ani unavená som nebola, žiadne chute, vône - nič...pribrala som 9kg za cele tehotenstvo, maličká mala vyše 4kg...tak si to užívaj a prajem všetko dobré...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre