Bazálna teplota stúpla pred ms

miska0948
15. feb 2019

Ahojte. viete mi niekto napisať ako je to s tou bazanou teplotou ? Zajtra by mala prisť MS, doteraz bola BT 36.8 , dnes ráno 36,9... nemala by pred MS teplota klesať ? Je možné aby som bola tehotná ? Mala som aj ružové špinenie pred 5-timi dňami ktoré trvalo len ten jeden deň..včera ráno som si robila test (10DPO) no bol negatívny :( myslite že na test bolo ešte skoro ? Za každú radu ďakujem 🙂

gabinkomisko
15. feb 2019

bazálna teplota môže klesnúť aj v deň keď začne menštrácia, alebo deň predtým. Ale keďže stúpa, tak je to možno na dobrej ceste 🙂.

catherinah
15. feb 2019

Z dvoch teplôt nezistis nic, musis mat cely graf.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miska0948
autor
15. feb 2019

no to áno., viem že by sa mala merať celý cyklus, mne lenbolo divné ..meriam si ju možno tak posledné 6 dni a ide hore... a začali ma aj prsia kusok boliet aj križe .. tak uvidime či niečo bude 🙂

zuzka1620
18. feb 2019

@miska0948 ja som si tiez nemerala cely cyklus,priznam sa,ze ani ma to nikdy nezaujimalo🙂Az cez leto som mala taky akysi iny pocit a len tak 4dni pred ocakavanou MS som merala🙂cas rovnaky,ale 1.den 37,1, 2.den 36,8 a tie dalsie uz znova stupla na 37,1-37,2🙂merala som 10 dni az potom som robila test a teraz som uz skoro vo finale(32tt). Takze niekedy treba adat aj na pocit😉

miska0948
autor
18. feb 2019

@zuzka1620 tak neviem či ja budem tehu, ja som nad 37 ani nemala, len 36,9 alebo 36,8 .. ale už od včera mám také bolesti presne ako keď MS dostanem a pritom nič .. druhý deň meška .. len biely krémový výtok mám 🤷

zuzka1620
18. feb 2019

@miska0948 este skus pockat,kazdy mame individualnu teplotu.Tam je to skor o tom,ze by si mala drzat tie iste stupne v rovnakom case kazdy den🙂Je pravda,ze dovodov na meskanie moze byt mnoho.ja som to pisala len na margo toho,ze nie je vzdy pravda merat cele grafy....😉

catherinah
18. feb 2019

@miska0948 a testy mas negativne?

miska0948
autor
18. feb 2019

@catherinah test som si robila včera bol taký divný akoby zacala druha čiarka a nič nedokončili ju takže asi chybný test .. zajtra skúsim ďalší ak nepríde MS .. dnes druhý deň meška

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre