Ahojte. viete mi niekto napisať ako je to s tou bazanou teplotou ? Zajtra by mala prisť MS, doteraz bola BT 36.8 , dnes ráno 36,9... nemala by pred MS teplota klesať ? Je možné aby som bola tehotná ? Mala som aj ružové špinenie pred 5-timi dňami ktoré trvalo len ten jeden deň..včera ráno som si robila test (10DPO) no bol negatívny :( myslite že na test bolo ešte skoro ? Za každú radu ďakujem 🙂
Z dvoch teplôt nezistis nic, musis mat cely graf.
no to áno., viem že by sa mala merať celý cyklus, mne lenbolo divné ..meriam si ju možno tak posledné 6 dni a ide hore... a začali ma aj prsia kusok boliet aj križe .. tak uvidime či niečo bude 🙂
@miska0948 ja som si tiez nemerala cely cyklus,priznam sa,ze ani ma to nikdy nezaujimalo🙂Az cez leto som mala taky akysi iny pocit a len tak 4dni pred ocakavanou MS som merala🙂cas rovnaky,ale 1.den 37,1, 2.den 36,8 a tie dalsie uz znova stupla na 37,1-37,2🙂merala som 10 dni az potom som robila test a teraz som uz skoro vo finale(32tt). Takze niekedy treba adat aj na pocit😉
@miska0948 a testy mas negativne?
@catherinah test som si robila včera bol taký divný akoby zacala druha čiarka a nič nedokončili ju takže asi chybný test .. zajtra skúsim ďalší ak nepríde MS .. dnes druhý deň meška
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
bazálna teplota môže klesnúť aj v deň keď začne menštrácia, alebo deň predtým. Ale keďže stúpa, tak je to možno na dobrej ceste 🙂.