Pekny den vsetkym. Dnes mam 24. DC a bazalna teplota sa mi krasne zvysuje prilajam nahlad. Je toto normalne, alebo uz moze symbolizovat tehotenstvo? Dakujem za akykolvek nazor-pripajam foto
Ja keď som na 27 deň cyklu mala 37,1 a na 28 deň 37,2 už som tušila, že sa "niečo" deje :D ak teplota ešte tri-štyri dni bude hore, sprav test, už by mal byť pozitívny... držím palce
@taskataska nepoznas ma, nesud ma. Dakujem
Bazalna teplota vobec neindikuje tehotenstvo, len ak je zvysena 18 dni a viac. Hovori len a len o tom, ci prebehla ovulacia, nic ine. Mne sa casto stalo ze teplota vysoka este rano a za dve hodiny mrcha.
@sono2 ja mam cosi namerane :-/ A zial, az ked sa teplota drzi, az vtedy je mozne hovorit o tehotenstve. Mne sa teplota drzala hore kludne aj 14 dni a potom bum. Proste na 10 dpo sa z toho zaver urobit neda.
Inak tie jej teploty sa mi vobec nezdaju nizke. Ja mavam po-ovu teploty 36,4 a nemam ziaden problem so stitkou, aj som s tym otehotnela.
@natalia_r indikuje tehu, samozrejme. Len nato, aby si to vedela s určitosťou, musíš mať ukážkové grafy mesiac čo mesiac rovnaké, kedy klesá Teplota v rovnaký deň, mať rovnakú lutealnu fázu. Z pravidla nastupuje ďalšia vlna vysokých teplôt, keď sa mimi uhniezduje, 5 dní po ovu. A chce to robiť grafy minimálne 6 mesiacov až rok.
Veď práve som tým aj ja chcela povedať, že to je hrozne skoro. A merane v posve rano? Po ovu 36,4?? Tak to prvýkrát počujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže byť, ale aj nemusí. Ked bude takto hore 17 dní, potom sa môžeš tešiť 🙂