Bazálna teplota klesla

10. máj 2022

Prosim, ma niekto skusenost? Ovu bola 15 DC, od 26 DC mam pozitivne tehotenske testy a teploty okolo 37, dnes je 30 DC, teplotu som namerala len 36,86, ale je pravda, ze som bola viackrat hore v noci k starsiemu dietatu a merala som o hodinu skor. V noci som dostala ako MS krce, ale potom sa to ukludnilo a preslo to. Merala som ale teplotu o pol hodinu az hodinu skor, lebo dieta mi vstava ako pride a neda sa mi dodrzat stale rovnaky cas. Mam priratat 0,1 stupna alebo sa to neudrzi?

terry658
10. máj 2022

Nemyslím si , že by to bol pokles teploty. Tehotenský test je krásne silný. Držím prsty nech je všetko v poriadku. Mimochodom, ja som mala MS kŕče asi prvých 6 týždňov tehotenstva a MS neprišla.

anjelicek26
10. máj 2022

Ale prosim ta, keby je bazalka jediny symbol tehotenstva, tak som tehotna kazdy mesiac, co je pred MS este den uplne vysoko... prestan merat, odloz teplomer a hladkaj brusko a proste doveruj babatku... mat bolesti podbruska je uplne bezne prve tyzdne tehotenstva - rastie ti maternica, napinaju sa upony maternice, to citis aj ked je babo este uplne mini mini...

ildiko36
10. máj 2022

Keď už tam máš krasne čiarky nesleduj bazalnu teplotu, teš sa z tehotenstva a nestresuj z malickosti🙂

domka222
10. máj 2022

Keď ti vyšiel pozitívny test, načo ešte ďalej meriaš a robíš si zbytočne stres?

autor
10. máj 2022

Joj, dakujem, ukludnili ste ma. Pri prvom som vobec nemerala teplotu, tak to neviem porovnat, ani krce som nemala, len mi neprisla MS, tak som robila test. Este raz vdaka.

bessdonna
16. máj 2022

@anjelicek26 prosim ta,ak by neprebehla vobec ovulacia,tak bt by bola stale cca rovnaka az do menzesu?napr do predpokladanej ovu som mala stale cca 36,5,potom po predpokladanej ovu 37,2 a drzi sa.mozem z toho usudit,ze ovulacia prebehla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre