Ahoj som tu nová, mám otázku ohľadom BT, nikdy som si ju nemerala , nedávno mi o nej povedala kamka, mala som nechránený styk počas ovulácie a menzes mi mešká 4 dni a skúšam merať BT a tu mám už vyše týždňa okolo 37,3 viete mi bližšie k tomu niečo povedať ? Je možnosť že som tehu?
@pininka od toho pohla styku je to len 12 dní je možné to už zistiť tehotenským testom ?
@blondynka1 áno, najmä ak ti mešká menzes.
@pininka môže to byť aj tehotenstvo teda?! Stále mám aj bolesti v podbrusku
Urob si test.My ti do brucha a vaginy nevidime co sa tam deje.
@podkovickaa nemusite byť arogantná , myslím že baby tu píšu hocičo a ja som len vystrašená z toho všetkého chcela som radu či nieje napr na test priskoro
@blondynka1
Takze vies,ze mas ovulaciu a aj tak mas sex a potom si vystrasena keby boli //?🤔
Podla mna v tvojom pripade na test nie je priskoro,ale na sex priskoro bolo.
@blondynka1 nie je arigantna, len necitas a ides si stale svoje dookola
@blondynka1 určite áno, ale ako píšu baby, niesme doktorky, skús test a keď nie tak šup na gyndu
@podkovickaa ja bábo chcem nespomenula som nikde že ho nechcem, ale vystrašená z dôvodu či to nemôže byť nejaký zdravotný problém
@pininka dakajum za konecne milú odpoved
@beky1813 tak neviem či stále len sa pýtam nevedela som že to vo vás vyvolá hneď takýto progres pár don
@blondynka1 ja som pri 37 stu bola tehu 🙂
@alexa1983 aj ja mám ten pocit
@blondynka1 urob si test, uz ti ukaze, ked si uz po termine MS 👍🏽 Drzim palce 🙏🏼
@alexa1983 ďakujem😊
@blondynka1 určite áno, mne tehu test ukázal tehotenstvo 10dni po oplodnení, taký slabý duch tam bol a podľa tej BT to tiež vyzerá že sa tam niečo udialo, ja som ju mala presne takú istú, keď som otehotnela..
Bazalna teplota 37,3 výtok natahovaci biely priehľadný bolesti v právo v podbrušku. Máte s tým niekto skúsenosti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blondynka1 skús si kúpiť tehotenský test miesto merania teploty.