Ahojte. Som tu nova co sa tyka merania bazalnej teploty. Zacala som ju merat pred 6 dnami a stale sa drzi na jednej urovni 37,2. Merana je v rovnakom case a za rovnakych podmienok. Menzes by mal prist o 5 dni. Co si myslite o takejto stalej zvysenej teplote? Zacala som ju merat kvoli zisteniu plodnych dni, kedze hormonalna antikoncepcia mi nevyhovuje. Dakujem za odpoved
Ano mam po ovulacii,kedze teraz som 5 dni pred menstruaciou. Skoda,ze som nezacala merat skor😐 len sa mi nezda,ze sa drzi stale na rovnakej urovni a tak vysoko..
@angel_m221 joooj.. su aj cykly bez ovulacie, ale nie u kazdeho a stale, jasne. Kedze nevies ake su tvoje preodvulacne, fakt nic nezistis - teda neda sa usudit nic, vsetko by to boli len teorie a predpoklady na zaklade vseznamych info a nie pozorovania tvojho cyklu. U mna by teplota 37,2 znamenala bud chorobu, malo spanku, tehotenstvo...mavam poovulacne okolo36,8-36, 9. Tiez som mala obdobia, kedy mi teplomer ukazoval par dni po sebe rovnako a rozmyslala som, ci je pokazeny , ale nakoniec sa nastastie krivka pokazila 😊. Meraj dalej a uvidis co z toho, vela stastia 😊
Bazalnu teplotu je najlepsie merat teplomerom s dvoma desat.miestami. ja som mala knihu Liga par paru a tam je vsrtko super vysvetlene a min.3 mesiace to musis merat pravidelne po 8hod spanku v tu istu hodinu
Dievcata dakujem za odpovede. Budem dalej sledovat a uvidim co z toho bude. Tento mesiac sme si nedavali pozor,uz jedneho certa doma mame a takemu dievcatku by som sa nebranila. Uvidim co teplomer ukaze v dalsich dnoch 🙂
@gayano
Ahoj. Takze ta teplota sa stale drzi, uz treti den na bode 37,3. Zajtra by mala prist menstruacia. Mysliela som, ze pred ms ma o nieco klesnut 😐 mas s tym skusenost?
Moze, aj nemusi pred - niekomu klesne pocas. No som velice zvedava, ako to dopadne u teba 😊
@gayano
Aj ja som zvedava, ze ci ma zajtra rano teplomer prekvapi a ze ci pri takej teplote pride ms. Inak uz dva dni mi byva trosku nevolno,ale nechcem si to akosi pripustat. Aj preto som radsej netestovala. Juuj nech prejde tento tyzden co najrychlejsie 😊
@angel_m221 tak daj vediet potom 😊
@gayano ahoj. Tak som tu znova 😊 teplota na 25DC klesla na 37.00 a 26DC na 36,8 a v ten den sa mi zacal vlastne novy cyklus. Takze tento cyklus :
1DC - 36,8
6DC - 36,7
7DC - 36,9
8DC - 37,00
9DC - 37,1
Znova ide teplota hore. Ovúacia uz prebehla, alebo uz nic z toho?
Ahoj este to tak nevyzera - ten teplotny rozdiel by mal byt vyraznejsi - tak 0,3 stupna aspon tri dni po sebe. Cez ms si mala tych 36,8 - 36,7 ? Vyzera, ze ty mas tie teploty celkovo vyssie. Ovulaciu citievas? Je malo pravdepodobne, ze by si ju mala 6 dc, ked mas cyklus cca 26 dni +-.
@gayano hmm citala som, ze teplotny rozdiel o 2 stupne je v pohode. A ako po sebe? Ano cez ms bolo rych 36,8-36,7. Mala som pocit podla hlienu,ze je ovu 7DC. Mam pocit, ze uz tieto teploty od 37,1 su u mna poovulacne. Minuly mesiac som meeala od 15DC a vsetky boli nad 37,1. Moze byt, ze by bola ovulacia 7DC a teplotny rozdiel dva stupne?
Moze. 7 dc je sice skoro, ale mozno to tak mas a je to ok . Tiez som tak mala ovulu posunutu ale len jednorazovo, ale ked hovoris ze aj hlien bol...no uvidis co prinesu dalsie merania , drzim prsty 😊
@gayano dakujem moc. Takze ak sa bude drzat, znamena to, ze ovulacia bola 7DC. Som zvedava,co cas ukaze ☺ ale je to zaujimave sledovanie o procesoch v tele 😉
@gayano myslis,ze prebehla, alebo este len pride?
@angel_m221 no čo ako si dopadla?
@berta30 v ten merany cyklus prikladam foto. Ale bolo to nieco ,,vynimocne" pretoze MS prisla na 21DC
@luckanr ahoj ☺ to je krasny graf 😃 este si neskusala test? Drzim palce
@angel_m221
Ahoj,ďakujem,no zatiaľ nie,zvycajne mam 29-30dňový cyklus, tak aby som zas nebola sklamaná, zajtra ak neprídu kramy asi skusim🙂
@luckanr ja by som uz nevydrzala☺ ved ked sa to nepodari tento mesiac,buduci je novy zaciatok😊 ako dlho sa snazite?
@angel_m221
Vies co,vzdy som sa ponahlala a nic z toho,tento mesiac si prvy krat meriam teplotu tak som si povedala ze az ked bude meskat ma to zmysel,dnes mam meskanie prvy den, inak mi nemeskava,takze dnes len beham v praci na wc a pozeram ci sa nieco deje😀
Toto je 5 mesiac nášho snazenie🙂
@luckanr drzim palce nech to uz nepride ☺ mne dva dni pred ms zacina teplota klesat.. Nech mas pre otecka ten najkrajsi darcek pod stromcekom 😊
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@angel_m221 vysli mi tri testy pozitívne,ale uverim az ked mi to doktor potvrdi najskor za 2-3tyzdne
Ďakujem😘
@luckanr jeeej tesim sa s tebou 😘 dnes som na teba myslela a silno ti drzala palce 😍 nech je vsetko v poriadku a maly zazrak krasne rastie☺
@angel_m221 ďakujem,si zlatá😘😘
Verím ze vsetko bude v poriadku
@luckanr nemas zac a daj vediet co bolo u lekara☺ vsetko dobre Vam obom😘
@angel_m221 dam ked budem vediet!
Zatiaľ sa maj pekne😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Potrebujes merat aspon jeden cyklus minimalne, aby si vedela, ake mas predovulacne a poovulacne teploty - 6 dni je malo. Ale tvoja teplota vyzera ako poovulacna - podla "vseobecnych meritok". Viac sa podla mna povedat neda.