Ahojte, prosim nezjedzte ma. Spravila som si test, Baby top test kazetkovýa hned po namocení tam bola taky divný akoby duch. Príde mi príliz blízko kontrolnej. Ide o chybný test?
Ahoj, mne pri všetkých troch vyšiel takýto duch ešte pred menštruáciou. Ale asi by som si to na Tvojom mieste potvrdila inými testami.
@flavia1 určite skúsim iný, ale zdá sa mi byť taká divná.. myslím si že by ten "duch" by mal byť ďalej od kontrolnej
To, že je blízko sa kľudne môže stať pri výrobe si myslím. Máš pocit, že si tehotná?
@flavia1 snažíme sa... bolia ma extrémne prsia ale to mávam aj pred ms..
Tak daj vedieť, ako dopadol iný test🙂
a mešká ti ms ?
@lujza_ no teraz kukám.. naozaj to tak vyzerá, ze tam ma ciarku. divné.skusila som nejaky gravitest, nieco sa mi zdá aj na nom
@lujza_ isto tu dostanem zdrb za rozobraty test ale nevedela som inak odfotit
Áno , určite tam niečo je , vidím to aj ja .Každý test má iné množstvo farbiva a Toptest je jeden z tých čo majú viac , takže za mňa určite si tehotná , ja by som spravila napr zajtra /pozajtra digitálny clearblue , ten mi vždy ukázal keď už bol na teste duch
@lujza_ to mas aku appku?
Ja som takto mala tiež a každé tehotenstvo mi ukázalo už 5 dní pred ms takúto slabú čiarku. Držím palce🙂
@selena_luna je to táto, PREMOM ...ja som ju pôvodne používala na sledovanie ovulačných testov , fotíš si ich tam a nemusíš odkladať pre porovnanie .Ale teda dajú sa pridávať aj tieto hcg keď sa podarí 🙂
@lujza_ dakujem 💗 akurat sa podarilo ale urcite sa este zide 💗
Test je ok,vidim tam ducha,potichu gratulujem ☺️
Nema zmysel testovat kazdy den,vzdy obden ako rastie hcg
@wejuska7910 ked sommbola tehotna na druhy den som.mala.silnejsiu ciarku
Ale mne sa aj na tomto niečo zdá, alebo je to fotkou?
@flavia1 určite fotkou.. naživo je negatívny ako lusk
A kedy mas dostať ms? Ja si nemyslim, ze je to stratene...
@flavia1 az zajtra.. podľa mna je to už pasé.. zajtra ráno ešte spravím test 🙂
Ja vidim aj na druhom
Drzim palce, napis ako dopadne dnesny😊
Dnes rano, deň pred menštruáciou ......ešte nikdy mi tak neukázal test, chceli by sme babo uz dlhsie.......za 2-3 minutky bol vysledok .......po case ciarka vybledla co je asi normalne ........test je BABY TOP TEST kazetovy ..........ja neviem ci tomu verit alebo nie 🫣🫣 samozrejme este pockam a urobim po par dňoch znovu, len sa mi tomu nechce verit 🙏
@ajuska155 urob dalsie dva tri... ja by som nevydržala 😀 ale vyzera to nadejne
@banderaska29 po par dňoch urobim bud to bude alebo nie .......dufam ze ano 👍😉
@ajuska155 ako to dopadlo? Mám podobný test, ale zdá sa mi, že nesilnie po 2 dňoch 🤔. Minulý mesiac biochemické 😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.