Ahojte baby som tu nova chcela by som sa opitať či mate skusenosti s baby top test včera aj dnes mi višiel test pozitivne som momentalne 33dpo...takže teoreticky ket som v tom som 4tt+4d ale je v tom hačik brala som antibiotika mala som zapal ucha neviem či nahodou som babu neubližila mam aj strach :( za každu odpoved vopred dakujem
@babovka2321 velmi sa bojim :/ a zaujimalo by ma či maťe niekto skusenosti stim testom lebo som citala ze ma falosne visledky tak neviem priznaky zatial nemam iba ma obcas pobolieva pod bruskom ako pri menzese
@bambulienka25 by som sa ťa chcela spitať čo si misliš o tomto teste ? Mohol by byt fološne pozitivni
@bambulienka25 neide mi dobre klavesnica tak zato tie chiby ....nechapem ako možu byt tu na koňi take ženi ako si ty 🙂 ja som si tu len prišla o radu o nič ine o skusenosť nie aby ma tu niekto disoval kvoli chybam za ktori nemožem lebo mi neide velmi dobre klacesnica nemožem nanej pisať velmi ako nechapem racej idem stade het
@tinett Ahoj tieto papierové testy ja tomu hovorím my vždy ukázali pravdu podľa si tehulka 🙂Ja som si ho robila tiež a vidíš digitálny ukázal oveľa viac v ten istý deň 🙂Buď skús ešte digitálny ukáže týždne alebo choď na krv ku svojmu Gynekológovi.Vela šťastia 🙂
@zuzana1688 tak to som rada dakujem za odpoved ...len nemam žiadne priznaky iba ma trochu bolia prsia a boli ma aj pod bruškom ako na ms inač nič meska mi to 5dni
@tinett si tehotná proste co riešiš 😌teš sa z toho a nestresuj o týždeň si zavolaj k Dr a uvidíš..
@sunshine_18 ťešim sa stoho ♡ 14.5 idem k Dr
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinett nemyslela si 33 den cyklu? Inak to s 4tt+4 nesedi. V takom skorom stadiu by to ublizit nemalo, viac mu ublizi tvoj stres teraz.