ahojte, aké máte skúsenosti s týmto testom? čítam, že dosť často je falošne pozitívny. Môže byť toto falošný výsledok? Som 5 dni pred MS
Nemám síce skúsenosti s týmto testom,ale mala som troška silnejšiu čiarku 2 dni pred MS a som už 29tt
toto zial su negativne testy a druha ciarka, ktoru vidis, je kanalik :( kedze je siva a nie ruzova
@adka135135 nie toto je uplne normalne pozitivny tehotensky test, gratulujem
@petamich ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Ďakujem
@lusyc toto je jasne pozitívne 🙂 si tehotná 🙂 ♥
@banderaska29 priam neuveriteľné. Ale asi to tak má byť 💗
@lusyc gratulujem nech všetko dobre dopadne ♥
@banderaska29 ďakujem. Jasné, že som nevydržala a utekala do drogerky pre Pepino. Tam slabý duch, to by na 12dpo asi aj sedelo. No neuveriteľné, v mojom prípade.
@lusyc ahoj, teraz aké máš testy prosím ? už sú silnejšie ?
@aaatimejka ahoj. Robila som ešte o dva dni, teda minulý štvrtok, a to druhý z dvojbalenia baby toptest - spodný na foto, mne sa zdá dokonca slabší. Ale odvtedy som nerobila, nekúpila som ďalšie, menzes tiež neprišiel, bazalna teplota sa drží mierne nad priemer, ak vôbec. Tak čakám, čo bude.
@po_20 ahoj ako si dopadla s tymto testom bol pozit alebo negat.?
@monca098 ahoj ako stym testom bol pozit. Alebo negat? Aku mas skusenost tiez ho msm z dmka
@katika1811 ahoj...bol negativny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@po_20 ja tam vidím len kanáliky.