Ahojte skúsenosti s baby top test pruzkove ? Mala som menzes mám rozhádzaný cyklus a toto mi dnes ukázalo
možno si :D
@diaalex doplnila som veľmi neviem na tomto koniku robiť 😅🙈
@barborauhliarova jasné, že si. Gratulujem! 🙂
@barborauhliarova gratulujem 🙂
@barborauhliarova podla mna si, gratulujem 😊 mne tento test ukazal krasne 2 ciarky ako prvy.
@nikca_123 ale robila som si aj inú značku a tam nič absolútne . Aj clearblue ukazal minút tak nechápem týchto som si robila aj 6 a všetky pozitívne
@barborauhliarova clear blue digitálny má menšiu citlivosť ako tieto,preto - 🙂 a záleží aj z akého moču ich robíš..ráno býva najčastejšia najvyššia koncentrácia hcg..a ak si robila pepino to má najmenej farbivá takže nemusí ukázať a tiež záleží akú citlivosť testov si mala na tej inej značke ;) tieto čo si pridala sú určite pozitivne
@barborauhliarova
@dollyzv cez deň všetky a jedine tieto ukázali diaľnice tak to som nevedela či výrobca je nekvalitný alebo čo 🙈😅
Ak ti väčšina vyšla pozitívna, tak si v tom. Aj tú fotku čo si pridala, tak tá hovorí jasne o tom, že ti môžeme gratulovať 🙂
@barborauhliarova gratulujem isto si😊
@tuppuk ďakujem dosť sa bojím síce mám ročnú dcérku tak sa mám z čoho tešiť ale pred trištvrte rokom som bola na kyrete v 10 týždni tak sa dosť bojím že čo zas bude .
@barborauhliarova hlavne treba myslieť pozitívne, držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo 😉
Ano, vyzera to tak, ze si 🙂
tieto testy su shit. urobit iny - mamatest, livsane...s rovnakou citlivostou
@mar_tina14 ahoj, digi bol negativny lebo ma slabsiu citlivost..podla mna mamatest je pozitivny..digi skus az po meskani ms
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barborauhliarova foto? popis? 🙂