Baby top test

jankaapeto
23. jún 2024

Ženy čo myslíte, je tam šanca? Totižto 24.5.som mala hcg z krvi 23, potom som v pondelok začala hrozne krvácať a išli zo mňa kusy. Po 2 dňoch sa to upravilo na normálnu ms a do 17dc som ešte špinila. Za normálnych okolností by mi ms meškala 6 dní. Prvý test je z piatku a druhý dnes ráno. Myslíte, že by to hneď mohlo vyjsť? Hádam to nemám iba v hlave 🙈

sofia1979
23. jún 2024

@jankaapeto no očividne tam je niečo skús o dva dni ak bude silniet je to super si tehu určite

esmee3
23. jún 2024

@jankaapeto môže byt 2x som po biochemickom hneď otehotnela další mesiac. Ale testuj jedným testom či to silnie nie takto rôznymi. A skús sa objednať ku gyn čím skôr či ti netreba dať progesteron, keď minuly mesiac to nevyšlo

jankaapeto
autor
23. jún 2024

@esmee3 budem ešte testovať mám ten baby top ešte jeden, tak určite o 2 dni skúsim. Progesteron som mala aj v prvom tehu až do 17 tt. V máji som bola u dr.vravi všetko čisté falošne pozitívne, potom mi na druhý deň volali, že hcg je pozitívne, ale nízke,že mám prísť o týždeň. Ale už to bolo zbytočné test bol už biely takže už som to len oznámila dr. Tiež som myslela, že mi dá progesteron, veď keď nie som tehu tak by som po ďalšom teste vysadila a hotovo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre