Čo si myslíte o takomto teste , takto sa mi to ešte neukázalo nikdy , môžem byť tehotná? Mám citlivé prsia a pobolieva má i podbrusko
@mandylav38 a uz ti meskaju?je to nejake velmi rozpite
Joooj aky ma uz len zmysel aby tu niekto na konovi dumal nad tvojim rozpitym testom?chod do lekarne,kum si 2 odlisne znacky a hned budes vediet spolahlivo toto nema ziadny zmysel.
Je predsa jasne ze je to chybny test.
Tak prepáč prvý krát sa tu pýtam na nejaký názor a hneď ma zhejtujes som v práci do 3 rána ospravedlňujem sa že nemôžem odísť z tade do lekárne a chcela som vedieť názor či sa to takto mohlo niekomu ukázať aktuálne je vyschnuty a niečo tam zjavne ostalo
@nini1010 ďakujem ,zatiaľ som takú skúsenosť nemala
@barboritta mám pár dní do ms len takto má prsia nezvyknú bolievat a je aj pravdepodobne keď na plodné dni som bola veľa s priatelom
A pribalovy letak nema? Jednoznacne zly test, jednoduche aj bez internetu
@mandylav38 urob si o 2,3 dni este jeden.nejaky iny,tie palickove lepsie ukazuju
@barboritta ďakujem za radu, ja som len kolegu vyslala na nákup a toto mu dali🙈
@mandylav38 ahoj, na Tom poslednom obrázku sa niečo črtá,ale nebrala by som to veľmi do úvahy, pretože test si veľmi premocila, preto sa farba rozpila....určite si kúp druhy test....držím palce 😉
@mimka11111 ďakujem ti dám si nato pozor nabudúce🙂
Podla mna zly test,urob si novy rano
Je to rozpite ale podla mna tam trosicka crty su 🙂
@lucka12399 no ono aj keď úplne vyschol tá čiarka tam ostala, urobím ďalši nechcem sa predčasne tešiť 🙂 len som chcela vedieť či sa niečo podobné niekomu nestalo a ozaj to bolo tehu, predtým mi testy vždy ostali snehovo biele
@mandylav38 urob si rano dalsi.. a este sa zatial moc netes aby si sa zbytocne nesklamala 😊😊
Dobrý deň chcela by som sa spitat že či je možné že som tehotna. 6.11 som mala nechránený vstik a 8.11 ovulaciu 22 .11 som mala dostať ms ale mi mešká AS do dnes 9.12 robila som si už dva testu ale negatívne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Fotila som to s odstupom dosť dlho to bolo ako na prvej foto