Asi som otehotnela počas šestonedelia

nikola599
27. apr 2015

Ahoj baby asi som otehotnela počas sestonedelia neviem to naisto mam taký pocit s toho pri druhej som vedela ze som hneď tehotna keď som zostala a teraz mam taký pocit robila som si test neviem asi tam bol slabucky duch alebo sa mi to zdalo možno to bol kanálik bývajú na testoch ? Mate stym skúsenosť neviem si predstaviť tri deti po seba dufam že to neni pravda potrebujem oporu od niekoho a popisat si

tomiholjubavi
27. apr 2015

Ahoj, ja nemam zatial ani jedno. Tak ti aspon srdečne zablahoželam 🙂 neboj sa, určite to zvladneš. Detičky si budú vekovo blizke. zo zaciatku to asi bude tazke, ale potom budes mat vsetko za sebou a budes mat viac pokoja, ako keby si rodila napr. s trojrocnym odstupom 🙂 Urcite budete krasna velka a stastna rodinka 🙂

nikola599
autor
27. apr 2015

@tomiholjubavi dakujem ale neviem to ešte naisto mam pocit taký a test si zopakujem strašne sa bojím neviem ako to zvladnem dufam že ten pocit klame nevies si predstaviť tri malé deti

tomiholjubavi
27. apr 2015

@nikola599 vlastne neviem si predstavit ani jedno male dieta nonstop v nasej domacnosti, lebo s tym este nemam ziadnu skusenost. ale verim, ze to zvladnes a budes nakoniec stastna, ze mas aj to tretie 🙂 A mozno naozaj z toho nic nebude a je to len plany poplach. 🙂 tak, ci tak..urcite to dobre dopadne. budem drzat palce.
ale aspon trochu viem, aky je to pocit. my sme teraz pomaly pred IVF a hoci je vsetko v plnom rozbehu, stale mam z toho obavy. neviem ci ist, ci neist...
a co sa tyka ducha na teste, toho som mala uz aspon 3x..raz mi dokonca baby aj gratulovali, ze na beton to je tehotenstvo...a nikdy z toho nic nebolo.

ivca88
27. apr 2015

Ako snažilka som sa naučila - never testom 😀 😀 😀 mamatesty ci pepino zvyknu duchovat ...
Samozrejme ked je tam duch tak samozrejme možnost tam je .... no určite si urob o den ci dva test tej istej značky...
Pokial intenzita testu stúpa ... si tehu ..
Pokial je roznaká - ide o duchovanie testu ( no este by som skusila tretí 😀 😀

Ale slúb sama sebe že ak bude negatívny ...uz si dáte pozor 😉

tova
28. apr 2015

ja si zase neviem pedstavit 2 t po porode sexovat 🙂

jaja1979
28. apr 2015

@nikola599 No, je to tazke, ale ver tomu, ze to zvladnes. Aj ja mam tri deti po sebe, nie sice takto tesne, ale tiez sme to zvladli. A teraz je super, ked sa spolu hravaju, nepotrebuju ani ziadnych kamaratov, vystacia si sami. Nic sa neboj, ked budes musiet zvladnes to. Vies si predstavit maminu, ktora ma trojicky, stvoricky? A tiez to musia zvladnut... Drzim palce...

nikola599
autor
28. apr 2015

@jaja1979 no neviem ešte naisto ale mala som ducha v teste a mam taký pocit ved uvidím spravim si dalsi za tri dni . Juj to si mala tazke ja teraz nezvladam niekedy malé ale da sa to ale tretie si neviem predstaviť .

nikola599
autor
28. apr 2015

@ivca88 nemala som ani jeden snim mala som iny test a bol tam duch a aj dnes tam bol viditeľný ja som sa chcela chrániť dufam že to nebude pravda .mam tu istú znacku ako pri oboch deťoch a tie mi ukazali vždy správne . No je tam taký istý duch ako som mala pri druhej dufam že ten test klamal

martinella1
28. apr 2015

@nikola599 mne dr.vravel, že ešte po pôrode niekoľko dní, ba aj týždňov môže pod vplyvom hormónov ukazovať test pozitívny a vôbec nemusíš byť tehotná, podľa mňa zbytočne testovať, radšej choď k lekárovi

nikola599
autor
28. apr 2015

@tomiholjubavi keď som mala ja ducha bola som tehotna ale dufam že ten test klamal , no zvladnem to ale bude to tazke neviem si to predstaviť zazivat všetko odznova a učiť no hrôza .

ivec16
28. apr 2015

My sme surodenci traja po roku a musim povedat ze pre nas deti to bolo super... To ze rodicia obcas nevedeli ktoreho ratovat skor je uz druha vec :D... Ale mame velmi pekne vztahy medzi sebou ;)

nikola599
autor
28. apr 2015

@martinella1 pockam ak bude test silnejší ten to týždeň tak pôjdem k nemu

nikola599
autor
28. apr 2015

@ivec16 a aký je rozdiel medzi vami troma ?

ivec16
28. apr 2015

@nikola599 sestra je marec 85 ja som jun 86 a brat je august 87

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre