Ahojte,asi mesiac mi mešká mrcha,mala som minule rannú nevoľnosť, napínalo má na zvracanie,som.nafuknuta ,dnes som si urobila test kde sa mi objavili dve čiarky, som isto tehotná ?blbá otázka lebo sa dlho snažíme a ťažko tomu uveriť , poslednú mrchu som mala cca 25.3 ,v ktorom týždni môžem byť a kedy ísť k lekárovi?
No ak si mala 28.3. poslednu mrchu, tak kludne aj hned ist k lekarovi.
Nie, isto nie si tehotná ... nič v zlom, no načo sú dobré takéto otázky? Veď ten test je očividne pozitívny ... aj slepý by to videl ... ja som bola u doktorky asi týždeň po vynechaní menštruácie, tehotenstvo potvrdila, vyvrátila mimomaternicové a potom až v 10.tom týždni, vtedy som dostala aj tehotenskú knižku.
@marcela19791979
@lexy102 a kvôli čomu je prvá čiarka slabšia ako ta druhá ,keď tá druhá ktoru mám silnejšiu tak ta určuje tehotenstvo ,mám vysoké množstvo hcg preto?
Gratulujem. Si v nejakom 7-8 týždni tehotenstva. Bábätko už bude pekne vidno. Objednaj sa hneď u lekára.
@tatianamaria wauu fakt už budem v 7-8 tt?
@marcela19791979 ano si...preto je to velmi rizikove neist tak dlho k lekarovi...ak by sa (je to nepravdepodobne, netreba sa desit) babatko uchytilo vo vajecniku, od 7-8.tyzdna hrozi ruptura vajecniku a masivne krvacanie... je to proste uz zivot ohrozujuci stav...preto sa prve sono robi okolo 6.tyzdna tehotenstva, kde zacina bit srdiecko a vidno plodik v maternici.
@anjelicek26 keď ja som nedúfala že môžem byť tehotná,veľmi som po Tom túžila , priateľ má dnes presvedčil nech si urobím test ,ani by ma nenapadlo že môžem byť už v 7-8tt ,snáď bude všetko ok keď to je neskoro ísť k lekárovi,ak tam zajtra zavolám snáď ma objedná hneď aby som nečakala dlho
@marcela19791979 tak neskoro ako neskoro, ale radsej chod, nech vies, ze je vsetko v poriadku. A gratulujem.
@anjelicek26 zavolám tam , snáď ma objedná hneď ,bojím sa že ma objedná na neskôr
@anjelicek26 musí má zobrať hneď ak som v 7-8tt?
@marcela19791979 ked mu povies datum poslednej menstruacie, tak ti da termin podla mna hned. Ale uvidis, zavolaj rano.
@marcela19791979 dnes si 7+4tt cize prebiehajuci 8 tyzden a uz bude babatku aj vidiet bit ❤️ tak sup k lekarovi .. uplne idealny cas na prve sono
Gratulujem♥️
@marcela19791979 autorka,ja zasnem,to kolko mas rokov? Podla otazok mi prides ako v puberte…akoze test je viac nez jasne pozitivny,no nevediet si cca vyratat v kolkom mozes byt tyzdni,ked aj pises,ze sa snazite dlhsie…? A kazdy test ma ine mnozstvo farbiva,aby si vedela do buducna…
@marcela19791979 gratulujem 💗
@marcela19791979 to myslis vazne? Nic v zlom, velmi Ti gratulujem k tehotenstvu, ale ako sa chces postarat o dieta ked nedokazes pochopit navod pri tehotenskom teste a to, ze je pozitivny. Trochu zacni uvazovat zdravym rozumom. Dalsia vec, internet je plny informacii o tom v ktorom mozes byt tyzdni. Tak ked dokazes sem pisat blbe otazky dokazes si to urcite zistit aj sama. Drzim Ti palce ✊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, si tehotná, gratulujem 🙂 a ja by som sa už objednala k doktorovi na tvojom mieste.