Ahojte ženušky, chcem sa opytat ci ma niektora skusenosti s otehotnenim pocas uzivania HAK. Beriem Angilette, ale v lete som brala takmer 3 mesiace bez prestavky kvoli dovolenkam, ale vzdy som si tabletku vzala, nevynechala som ju ani raz. Pocas 3. mesiaca sa mi dostavilo krvacanie aj pocas uzivania HAK to bolo koncom augusta. Potom som zacala dalsi blister a teraz mi prislo krvacanie z vynechania ale je slabsie ako inokedy. Zda sa mi, ze som pribrala, tak preto mam obavy z coho to moze byt. Tabletky som brala vzdy aj ked 3-4 hodinovym rozdielom, nie kazdy den v ten isty cas. Mohlo sa stat? S partnerom sme sa chranili aj inou formou aj ked parkrat sa stalo, ze sme sa spoliehali iba na HAK. Dakujem za vase rady. 🙂
Tak HAK tiez nefunguje na 100% takze sa moze sem tam stat, ze zena otehotnie aj ked ju berie ale okrem toho, ze ti trochu meskali nemas ine priznaky nie?
priberat mozes normalne z HAK, niektorym dievacatam sa to stane ale spinenie je na zaciatku ked zacnes brat tabletky uplne normalne, tvoje telo sa pomalicky prisposobi 🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzanahdm Nemyslím si, žeby si mohla byť tehotná, aj ked na 100% nefunguje asi nič. Urob si test pre istotu, ale je bežné, že niektoré ženy priberú aj počas užívania HAK, ja som tiež vždy pribrala nejaké 2-3kilá, ked som ju užívala. Ženy, ktoré otehotneli počas užívania HAK tak vačšinou zabudli užiť tabletku alebo vracali a tabletka nezaúčinkovala. Poznám aj také, čo každému tvrdia, že otehu počas užívania HAK, aj ked to pravda nie je, lebo je im trapné priznať pravdu, že sa nechránili.