Antikoncepcia a možné tehotenstvo

miska045
15. dec 2011

Zdravím milé mamičky i nemamičky( tak ako i ja). Chcem sa vás opýtať na jednu vec. prosím vás, užívam tabletky ale posledenú dobu sa mi stalo, že som zabúdala užívať ako som mala,viem že to je nezodpovedné ale starosti zo školou, učenie mi spôsobilo, že som úplne pozabúdala užiť a potom som užívala aj dve tablety navyše. Začalo sa mi však diat, že mi býva veľmi zle, málo jem, ak aj niečo mám chuť to vyvrátiť, mávam triašky, bolesti hlavy, je mi slabo som bez nálady, momentálne som sa vyhádzala fľakmi po tvári, skrátka je mi na figu. Píšem to aj preto, že som mala prestávku na dostavenie menzesu a namiesto štvrtku sa dostavila v nedelu ale išlo len o dvojdňové špinenie. Absolútne nič.Ešte aj teraz mi je zle.Spozorovala som aj zmenu bradavky, mám ju modrú ale druhú nie.I bolesti v podbrušku tzv.kŕče.Spozorovala som aj veľkú únavu, spím aj dva krát do dňa a ráno je pre mňa utrpenie stávať.
Mám nejaké percento, že by išlo o tehotenstvo??? Ďakujem

koralinka
15. dec 2011

v prvom rade by si mala ist hned k lekárovi, ale jedna známa otehotnela cez HAK - dokonca si aj dávali pozor a aj napriek tomu otehotnela a HAK brala ešte počas prvých 3 mes tehotenstva 😨

magic08
15. dec 2011

@miska045 na tvojom mieste ihned bezim do lekarne kupit tehutest a testnem... vysledok sa dozvies hned, a rano bez ohladu na vysledok idem k lekarovi... no podla mna si tehu

miska045
autor
15. dec 2011

ďakujem 😒

miska045
autor
15. dec 2011

neviem ja to už teraz pripisujem aj brušnej chrípke a zdá sa mi to neuveriteľné, prečo by som mala byť tehotná 😢 nejde mi to k sebe, ale zase mi vrtá v hlave táto zmena, už skoro mesiac mi je "na prd" a zdá sa mi, že sa mi mierne zvyšuje teplota. ja vážne neviem ☹

magic08
15. dec 2011

@miska045 nechapem, preco si uz davno neskusila test
Ved ten ti ukaze hned vysledok, ak si tehu, ides k lekarovi, nech ta pozrie ci je tehu o.k. a ak tehu nie si, aspon sa nemusis trapit tym, ci si alebo nie si tehu a riesis interneho lekara, nech ti urobi testy, co ti moze byt... mesiac sa takto trapit, to k comu je dobre?

lenockka
5. jan 2012

Ahojte. ja mám asi podobný problém. raz som zabudla užiť tabletku, ale vtedy bol manžel mesiac v zahraničí, tak som nemala ako otehotnieť :D. asi dve som vyvrátila lebo mi bolo zle, to bolo pred týždňom a mala som raz aj hnačku. inak ich beriem poctivo. lenže už asi 2 týždne mám pocit, že by som mohla byť tehotná. spravila som si 26. 12. test, ale bol negatívny. lenže sa mi zhoršila pleť a mám trochu zväčšené a tvrdé bruško. aj mamina mi vravela, že mám nejaké divné brucho a manžel už tiež má narážky, že som asi tehotná, kvôli tomu bruchu a že stále na neho vrčím. vraj som taká bola aj v prvom tehotenstve (pred 4 mesiacmi som potratila v 12. týždni). lenže vtedy ma boleli aj prsia a bola som (myslím) viac unavená. myslíte, že by som mohla byť tehotná aj cez antikoncepciu? lebo mne to nejde do hlavy nejako...

mimuska1994
15. feb 2013

Dobrý deň mamičky a nemamičky. Ja by som sa chcela opítať... beriem antikoncepciu KARHLA... tabletky užívam pravidelne len nie vždy v rovnakom čase.... v poslednom čase veľa spím, býva mi zima, mám zmeny nálad, zdá sa mi že sa mi nafúklo bruško... bojím sa ísť k doktorovy čo mi povie pretože študujem a nemôžem si dovoliť byť tehotná... :/ to by nebolo vhodné teraz... môžete mi niektorá poradiť ako sa mám zachovať... možno si to sama len vsugeruvam ale neviem... takéto stresy som dávno nemala :/
a ešte ráno v brušku mávam také ako keby divné zvuky také som mávala pred menštruáciou... a ešte menštruáciu mám pravidelne... neviete či som tehu alebo nie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre