Dobry den maminky aj nemaminky,
Mam troska chaos v mojej situacii,snad mi niektora poradite...viacmenej roky som uzivala hormonalnu antikoncepciu s obcasnymi prestavkami,v roku 2018 som prekonala rakovinu krcka maternice s naslednou operaciou - LEEP .problem mam ale iny...25.juna v den mojho posledneho menzesu,som zacala brat znova antiku,cize v prvy den menzesu...brala som ju 21 dni plus 21 dni bez prerusenia kedze som potrebovala oddialit menzes,poslednu tabletku som uzila 6.augusta,odvtedy som babske veci nemala.Pred tyzdnom,t.j.14.septembra som zasla na gynekologiu na odber krvi,vysledky mi povedali ze su do 200,,,nenapadlo mi spytat sa presne kolko,,ale zrejme okolo 200.Doktorka sa vyjadrila ze je to negativne,aj pri tej hodnote hcg,avsak to nevedela ze 3 tyzdne dozadu som mohla otehotnjet kedze tabletky som uz vysadila...je moznost ze som tehotna?ved predsa hcg sa tvori len ked je zena tehotna a zas taka mala hodnota to nieje...
iziluzilauzila6.augusta.Odbtedy
@alladina hcg negativne pri hodnote okolo 200? to ste sa s lekarkou dobre porozumeli? ja som mala hcg 211 v 4tt
@pondelok01 ano brala mi krv na hcg a sestricka mi len cez telefon povedala ze mam hcg do 200,,tak neviem presne kolko,a ze ona si mysli ze to je negativne,alebo prilis skore stadium,ze mo este zavola..nasledne mi volalanze aj dr.to potvrdila ze negativne...vobec nerozumiem tomu..ved podla toho kedy sme mali nechraneny styk by tie cisla sedeli,,,ale to sa ona ani nepytala ...ci brala len ohlad na posledny menzes...co som mala aj tak az v juni
@alladina
@pondelok01 domace testy negativne
@matkahelka ved mne to aj podla nechranenehi styku tak sedi..len dr nevedela kedy bol..
@alladina tak to si asi zle pocula, alebo sestricka povedala zle cislo, lebo myslela na nieco ine, mozno robila dve veci naraz. Myslim, ze keby bola hodnota okolo 200, tak by spravili este ine odbery, alebo by si dostala pokyn prist o tyzden, aby sa vylucili aj ine diagnozy, nie len pripadne tehotenstvo. HCG by sa v takych hodnotach v tele nemal len tak nachadzat.
@pondelok01 akurat este spomenula ze sa mam objednat na uzv,,ale co som tu vsetko citala diskusie tak ze na uzv by nieco bolo vidno az pri hodnote 1000,,tak som to este neriesila...zajtra idem znova na odber krvi,tak som zvedava
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alladina hcg nad 5 je pozitivne, ty mas 200 a doktorka to povazuje za negativne? Urcite hovorila o hcg? Domaci test si si nerobila?