Antikoncepcia a bolesť pŕs

majuska1515
11. júl 2020

Ahojte baby, beriem antikoncepciu belaru uz 7 mesiacov, doteraz som nemala ziadne problemy avsak tento posledny tyzden ma brutalne bolia prsia, este mam poslednych 5 tabletiek do konca blistra a potom ma prist pauza 7 dňová ale ta bolest pŕs je taka neskutočná ze sa neviem ani vyspat ani si dat podprsenku. Samozrejme pozor si nedavame kedze beriem antikoncepciu tak rozmyslam aj nad tehu. Moze to byt? Stalo sa niekomu? Dakujem za rady

j_a_j_a
11. júl 2020

Fuuu tazko povedat, ale je to mozne sprav si test.

patusikk
12. júl 2020

Tak napríklad aj mňa včera boleli tak strašne prsia, že som pomaly nevedela dýchať. Aj teraz ma dosť bolia, cítim tam také napätie. A to som s nikým nespala a mám pár dni po ovulácii. Takže fakt neviem čím to môže byť

majuska1515
autor
12. júl 2020

@patusikk beries antikoncepciu ?

patusikk
12. júl 2020

nie

majuska1515
autor
13. júl 2020

@patusikk tak potom nerozumiem tvojmu príspevku ja pisem o antikoncepcii a ty ju neberies. Pravdepodobne mas PMS. To je po ovulácii normalne ze bolia prsia. Ja beriem antiku takze PMS nemavam. Ani bolesti pŕs.

patusikk
14. júl 2020

Absolútne neviem čo ti môže spôsobiť bolesť prs a keď je to už viac tak asi pani doktorka najlepšie vie. No čítala som, že z antikoncepcie je úplne bežne mať bolesti pretože za to môžu samozrejme hormóny. Ja by som skúsila nejaké horúce obklady alebo sprchu.

patusikk
14. júl 2020

*viac dní alebo týždňov tak pani doktorka potom bude vedieť

janula2511
20. sep 2024

@majuska1515 ktorú antikoncepciu berieš že nemáš pms?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre