Ahojtte baby vopred dakujem ak mi pomozete,
Chcela by som vediet co som tehotna?.... Takze, mala som pohlavny styk s priatelom (analny) nechraneny, priatel sa do mna nespravil ale pocas celeho styku ma taku priesvitnu tekutinu (Ako stale) mozem stoho otehotniet ? Bolo to pred cc 5 dnami aj pred 3dna!i pred tym prvom styku som mala menstruaciu.... Den po (tom styku pred 3dnami) som mala zele hnedy vytok ako som mala aj minuli aj predminuli mesiac (myslim si ze je to ovulacia) no dnes co je 11dni po prvom styku a 3 dni po druhom styku mam bolesti v podbrusku na pravej strane aj ked si to stlacim ma to nenormalne boli ....
Po kazdom pohlavnom styku som sa bola umy takyto pohlavny styk sme uz robili aj zo rok a kupovali sme aj TT a nic takze si to neviem vysvetlit menstruaciu mam az o dva tyzdne takze by som bola VDACNA ak mi pomozete !!!! DAKUJEM
to bude daka ina katastrofa, co Ty na to? 😀
@tinushka13 ale scoho spravene to dieta ? Nema byt scoho spravene ?
Prekristove rany..
@anitam30 ake dieta myslis?ako moze niekto z analu otehotniet???ked mas bolesti,chod k lekarovi,co tu kladies take otazky,co mas adresovat gynekologovi..................... 😅
nechápem,prázdniny ešte nezačali,mali by ste finišovať v škole a nie sexovať či na mamičkovskej stránke visieť 😒
kopa detí tu chodí,úroveň klesá a my tu máme niekoho učiť základné veci z anatómie ???
a ešte jedna vec...každá diera v tele má presne určené na čo sa používa,tak sa potom nečuduj,ak budeš mať zdravotné problémy
odkial sa porodi dieta, ktore bolo pocate analnym stykom?
@sibalka21 ja zistit,ze mi to je dcera tak odo mna schyta
Zato,ze nieco robi,a nic o tom nevie.
@tominko2612 tak asi zadkom..tss
Kade dnu,tade von.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 pane zasiahni 😀 😀 😀 😀
@anatalia77 😀 😀 ze zadkom von 😀 😀 takze damy,odteraz analny styk iba z ochranou! Ako vysvetlite takto pocanym deckam prichod na svet 😀 😀 😀 😀
@stellamaris a tie by teda voňavučké neboli 😉
@stellamaris no, niekore truby aj pri oralnom by mali mat ochranu 😀 😀 😀 bo este aj to im napadne sa pytat, ci neotehotneli 😀 😀
trtkate po kramoch ako kraliky, tak ta rozbrnkal, tak si este vytokovala no booooze. do ust ti nestriekal? aj tak mozes otehotniet 😀 heh boze moj... kristova lava noho, to co je uz totok? 😀
samozrejme ze moze otehotniet z analneho styku tak sa robia politici 😎
@stellamaris
@tinushka13
@anitam30
@anitam30 a kde je to masturbovanie?
tak počítajme..od chrbtice,tá je vzadu je to análny otvor,potom vagína,potom ústie močovej rúry ,potom pupok,či?
@anitam30 ... ja to vidim takto: 3 mesiace po sebe zeleno-hnedy vytok - mozna pekna infekcia. Vytok pri ovulacii vyzera inak. V tomto pripade bolesti v podbrusku, ktore nenormalne bolia - tiez znak nicoho dobreho: mozna infekcia, rozsiahly zapal.
Tehona z analneho sexu nemozes byt, ale problemy z neho mozes mat, nakolko ten vchod je urceny na ine veci. Mala by si ist lekarovi a prehodnot svoj sexualny zivot, pokym nebude neskoro.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Análny styk.. nespravil sa.. hmm.. ja neviem.. ale podľa mňa toto je 100% tehotenstvo..