Aký výtok býva na začiatku tehotenstva?

11. dec 2021

Caute holky. Chcem sa spytat aky vytok je prizracny v tehu pred terminom menzesu? Trosku ma matie, ci nemozem byt v tom, po ovulke som zvycajne uplne sucha (bez vytokov) a momentalne som cca 9 dni po ovulacii a niekolky den za sebou mam taky vodnaty hlien bieleho zafarbenia (nezapacha, nic nesvrbi) a bolesti podbrudka ako mavam pred menzesom.

deti95060810
11. dec 2021

u mňa žiadny...

4stanka4
11. dec 2021

Ja som mala biely skor vodnaty ako kremovy a bolo ho vela vela vela

autor
11. dec 2021

@4stanka4 presne taky mam aj ja vodnaty ale s primesou mliecneho sfarbenia. Hm, skusim o par dni asi testik.

sofiaj12323
11. dec 2021

Ja som mala tiez takyto vytok mliecny co som predtým nemala max po ovulacii 2 dni, len ten po-ovulacny bol krémový...tento bol vodnaty. Dva dni mi meskala menstruacia urobila som si test aj to len kvoli tomu, ze mi neklesala bazalna teplota a hned mi vysiel test pozit. Tento vytok mam este doteraz, uz nie v takom množstve niekedy priehladnejsi, niekedy je toho viac, inokedy menej som v 22 tt. A je to normalny vytok, ktory produkuju zdrave bakterie, kedze mi pravidelne pri poradni robia aj vyter na K+C 🙂

otvorena
11. dec 2021

Biely výrazný ako krém

autor
11. dec 2021

@sofiaj12323 dakujem za informaciu, kiezby to bolo tam, vcera ma cely den boleli krize a podbrusko a dnes uz nic a ako som bola rano behat, tak som sa vratila taka mokra zospodu a zas ten vytok a bolelo ma asi 20 min riadne podbrusko tak krcovito ale potom to preslo nastastie. Ale prsia ma nebolia, ani nie su zvacsene, tak neviem neviem..

sofiaj12323
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofiaj12323
11. dec 2021

Mne nebolo vobec nic, nebyt zvysenej bazalnej teploty ani by ma nenapadlo si urobit test. Vytok som tehotenstvu vobec nepripisovala a cvicila som vtedy dost intenzívne...az na odporucanie jednej pani z MK som si urobila test, kedze s ňou som riesila meranie bazalnej a bol to nejaky treti mesiac co som si ju merala a este som sa v tom nevyznala do toho menstruaciu som mala nepravidelnu...raz prisla na 32 potom 30, raz 28 a teraz, ked som ocakavala, ze sa to ustalilo na tych 28 a menstruacia neprišla ani na 30 den tak pre mna to tiez nic neznamenalo...kedze boli dni, kedy neprisla aj 10 dni a vtedy testy vsetky vysli negativne a nechcela som byt opat sklamana a robit si ho tak skoro. A par dni po tom co mi vysiel pozitivny test som mala jedine to, ze ma bolelo podbrusko, obcas ma zapichalo dost neprijemne v oblasti brucha ale tieto pocity boli skoro identicke tomu ako, ked mi mala prist menstruacia a toto trvalo asi do toho 10 tyzdna. Teraz som v 22 tyzdni a nemam pocit, ze som tehotna, ziadne priznaky, ziadne tazkosti, ziadne chute, brusko minimalne 🙂 cize keby nechodim k Dr. a nemam tehotensku knizku ani tomu neverim, ze som tehotna 🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinka45
19. apr 2024

Ahoj holky chcem sa spýtať mam bieli vaječny hlien bazálnu teplotu mam vysoko už 4 den a pobolieva ma podbruško ďakujem za radu

layla175
8. sep 2024

@kristinka45 ako ste dopadli ? Ste tehotná ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre