Aký výsledok môžem čakať?

miska1973
11. júl 2017

Ahojte zienky mám otazocku, dnes ráno som si robila tehu test pepino, tak ze som sa vycikala so nadoby plastovej , išla som si kúpiť test a testovala som sa s odlozenym mocom po cca 3 hod.test vyšiel negatívny, moja otázka znie mohol sa test myslit ked bol moč toľko odstaty? Budem rada za každú odpoved , som po troch potratoch a bola by som rada keby sa to konečne podarilo , podstupila som aj hormonalnu liečbu a v kute duše dúfam ze sa to podarí dakujem

katka1981
11. júl 2017

@miska1973, urob si dalsi a daj cerstvy moc, idealny je ranny.

denisa098
11. júl 2017

Preco si si ten moc odkladala?Kupit novy ak meska a ocikat cerstvym mocom,test mi pri dcerke ukzal az 3 den po nepridenej menstruacii,dovtedy boli nega. A boli strasne svetlucke ciarky.Drzim palce,nech sa vam babatko podari.Skus sa tak velmi nesustredit na to ako sa velmi snazit otehotniet,vsetko dobre prajem....

miska1973
autor
11. júl 2017

🙂 ďakujem snazim sa nesustredit, len niekedy sa ro ani neda ked každý treti týždeň som u dr. Preroze mam problemy s maternicou, nemam jeden vakecnik a nechodila mi ani ovulacia na zaklade toho mi nadadil hormony ktore nezabrali a teraz uzivam clostyk

deti95060810
11. júl 2017

načo odkladáš moč, na test sa rovno vycikaj...🙂

miska1973
autor
11. júl 2017

Chcela som len vedieť či s tým nema niektorá skúsenosť, dnes som mala dokonca aj hnedy vytok aj ma pobokieva podbrusko tak nevieenzes mam mat buduci piatok 21.7

heregova
11. júl 2017

@miska1973 ak mas mat MS az buduci piatok,tak si nejak tak tesne po ovulacii a neverim,ze aj ten najvitlivejsi test by ti to ukazal..vydrz do toho piatku a ak MS nepride,potom urob test z ranneho mocu..toto testovanie je dost skoro,zbytocne vyhodeme peniaze a stres

ukulela
11. júl 2017

@miska1973 buduci piatok? nemas len teraz ovulaciu? na test je strasne skoro ...ja som mala dva dni po vynechani este negativny -a to bol ten citlivejsi. potom som testovala tyzden po vynechani a ten bol pozitivny.

nika898
11. júl 2017

@miska1973 ahoj na test je este podla mna skoro ked mas mat len byduci tyzden menzes. Mne test ukazal druhu ciarku den po tom co mi neprisiel menzes, ale tehu mozes byt ja som takto spinila pri prvom uhniezdenie vajicka a teraz pri druhom som dokonca slabo krvacala ale trvalo to max 3 dni je inak zevraj jeden z prvych priznakov tehu 🙂
Drzim palce aby sa ti to podarilo a do buducna rob cikaj priamo na test 😉

miska1973
autor
11. júl 2017

Dr mi povedal ze ak nepride do 17.7 tak mam prist na sono a ze medzi tym si test spravit mozem, ovulacia mi vycahdzala okolo 4.7

ukulela
11. júl 2017

tak tento - nie buduci piatok mas dostat ms - ze? aj tak je na test este prilis skoro. skor ako po vynechani netestuj .... a test si pytaj v lekarni ten najcitlivejsi ...

miska1973
autor
11. júl 2017

Nie mam presne 10 dni do ms

bluka2
11. júl 2017

To mas potom nejake velmi dlhe cykly

miska1973
autor
11. júl 2017

Od 23.6 do 27.6 som mala menzes u dr som bola minuly tyzden utorok kazal mi pris na dvanasty den cyklu, vajicko som mala dozrete ale malo len 10 mm dr povedal ze v tom case by malo mat uz 20mm tak nevedel ci mam ovulaciu okolo deviateho az desiateho dna alebo az okolo 15 dna menzesu , takze v podstate ovulku somsebou mala niekedy minuly tyzden s povedal.ze ak do 17 ms nepride mam ku nemu.zvovu prist

xxxxxnnnnn
16. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre