Ahojte, dnes som mala dostat menzes, a vysiel mi pozitivny test, ale iba slaba ciarka. Urobila som 4 ci dobre vidim. 🤦🏻♀️ Alenna vsetkych je iba slaba ciarka.
Nema byt silnejsia?
Kazdej zene sa inak uhniezduje mini me... najskorsie uhniezdenie - 6dpo...najneskorsie uhniezdenie - 10dpo, aspon podla kniziek ;) Takze hcg zacne stupat v 6ty den - mas pozitvny slabucky test na 9dpo... uhniezdenie na 10ty den - mas prvy slabucky pozitivny test na 13dpo...a 14dpo (den ocakavanej MS+/-) to tym padom kolajnice tiez este nebudu... ciarka je ciarka, proste sa tes, musi zajtra a pozajtra proste posilniet...
Pri prvom tehotenstve som v den ocakavabej MS mala snehobielo. Týždeň meškalo a uz bola slabá druhá ciarka. Posunula sa mi ovulácia o 11 dní a presne podľa toho vychádzali aj tehotenské testy. Pri druhom som mala v den MS uz silnú čiarku. Presne som vedela kedy som mala ovulaciu a krásne sa to dalo odsledovať. Na 10 DPO som mala slabucku čiarku a na 14 DPO uz výraznú, neprehliadnuteľnú. Ovuláciu som mala potvrdenú doktorom, preto viem, kedy presne bola.
Dakujem krasne, tak snad bude vsetko ok. ❤️🙏🏼
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja takto😊