Ahojte prosím vás ako je to s krvácaním v tehotenstve? Viem že nejde o normalnu menštruáciu ale ako sa od nej odlišuje intenzitou, farbou atď? Máte s tým niektorá skusenosti? Mala som podozrenie že som tehotná dokonca 6dpo ma pichlo v podbrusku a mala som chvíľkové spinenie. Celu dobu až do vcera som mala priesvitný výtok, menštruácia mi meškala tri dni no včera som ju dostala. Je síce o niečo slabsia ako obvykle a má o trošku inú farbu ale prišla. Aký rozdiel bol medzi menštruáciou a krvácaním v prvých mesiacoch tie ktoré ste to zažili? Keby som nemala to spinenie na 6dpo nič by som neriešila ale trošku ma to zneistilo.
tiež som mala akože krvácanie pri prvom a treťom tehu....mysella som si, že je to menzes, len to bolo pár kvapiek krvi a dosť....
Ja som za cele tehu ala krvacanie doteraz 3x a krv taka ako pri menstruacii ba dokonca v prvych 2 krvacaniach jej bolo ovela viac ako pri mrche...normal jasno cervena krv...
@piacere ďakujem a vyskúšam o pár dní otestovať teda
Ak ste tehotna test vam to uz ukaze 3 dni od datumu ako mala prist ms.najlepsie je otestovat a hned vediet na com ste ako byt neskor sklamana.
@lenkaam_1 no pekne takže sa na to moc spoliehať nedá pôjdem si ja asi pre istotu kúpiť ten test.
@lenkaam_1 ešte ak sa môžem opýtať ostatné tehotenské priznaky si mala normálne alebo prišli až neskôr keď si mala takéto silne krvácanie tri mesiace?
@saskia00721 neda veru 🙂 vies co uuuuplne vsetko vyzeralo akoby som mala mrchu dostat napatie v prsiach tupa bolest v podbrusku....nmala som ani nevolnosti (tie som nemala vobec) 🙂
@lenkaam_1 a test si mala pozitívny kedy? Resp. ako si sa dozvedela že si tehotná keď si mala aj menštruáciu?
@saskia00721 My sme sa snazili, dlhsie...takze som vzdy v den menstruacie(niekedy aj pred datumom ms) ak neprisla hned rano utekala s testom na wc ocikala a vedela som....takze tak 🙂
@lenkaam_1 no ja som si robila test síce nie ráno ale po obede a bol negatívny tak asi nič. Asi sa mi to len zdalo a to zvláštne krvácanie ma pravdepodobne iný dôvod.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.