Ahojte, menstruacia by mala príst bud 2.ho alebo 7.ho.
Neviem presne, pozreli by ste mi test prosim Vas ?
Dakujem
ja zial tiez nic nevidim :(
@moviki ked si mala ovu 25.5. ved to je len 6 dni dozadu, co tam ma byt? Ved vajicko sa uhniezduje najskor!! na siesty, najcastejsie ale na deviaty den od ovulacie a az potom po 2,5 dni je meratelne hcg... daj tomu cas.
@moviki no ak si ovulaciu mala 25.5. = 5-6 dni dozadu, tak test ti urcite este nevyjde, ak ste sa v case ovulacie snazili, tak teraz nejako mozno doputuje oplodnene vajicko do maternice a zacne sa uhniezdovat, ak to bolo takto tak velmi skoro testujes, mozno na 10. den od ovulacie sa ukaze nejaky duch na teste ale skor isto nie
@moviki no ja tam niečo vidím ale neviem či to nebude len kanálik... Aj ja som tak mala a potom prišla ms
ja tam vidim čiarku, ale ak je to top test, tak to neber absolutne do uvahy a hlavne ak si malo dní dpo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@moviki Negativny, testuj az ked bude menstruacia meskat. Podla coho si vypocitala 2. alebo 7.? Kedy bol prvy den poslednej menstruacie? Ovulaciu mas odsledovanu a potvrdenu?