Baby chcem si kupit testy ale neviem aky je najlepsi niektore hovoria ze aj mamatesty duchuju tak neviem aky kupit aby som sa zbytocne netesil.
Dakujeeem
Ja som pouziva intime-nikdy mi falosneho ducha nespravil a to veru som ich robila vela tych testov
@monci17 podla mna zalezi kedy testujes... ak testujes z ranneho mocu v den ocakavanej ms ktora je pravidelna tak hocijaky test uz ukaze.... ak vsak chces zachytit nieco par dni pred vynechanou ms ano tu su niektore duchujuce, jeden den ukazu, druhu den nie... za mna najkrajsia ciarka v skorych testovaniach bol clearblue s tym krizikom co ukaze 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci17 ja som bola velmi spokojna so znackou ,,toto tehotensky test", vela farbiva a neduchoval, vygoogli ho, ma ruzovo-bielu krabicku, dalej viem, ze rapi clear je spolahlivy a este som pouzivala ,,adiel see now", tie boli tiez super, ziaden falosny vysledok som nikdy nemala