Akú ste mali intenzitu II na tehotenskom teste?

burina111
8. dec 2009

ahojte baby, ako rýchlo vám silneli // na tehu teste, ktorý DC ste ich tam už mali // a kedy ste robili dalšie testy aby ste kontrolovali hladinu HCG?

csina
8. dec 2009

ja som po vynechaní mrchy asi o týždeň robila test a druhá čiaročka bola veľmi slabá...ale bola..treba pozerať pozorne... 🙂

zuzuj
8. dec 2009

ahoj ja som mala Rapid test a ten som mala pozit na druhy den po vymeskani. Ciarka bola slabsia, potom som si uz nerobila ale isla k lekarovi aby mi tehu potvrdil
a...nerozumiem - ako chces podla testu merat hladinu HCG ??a naco???..meraju ti to u lekara na zaciatku ci ti stupa. ALe ak preto ze chces vediet ci sa tehotenstvo dobre vyvija tak ti to je nanic. Mne stupalo HCG jedna radost a mala som anembryomolu cize babo sa nevyvijalo a musela som ist na kyretaz. A to mi merali HCG z krvi. Nevyhadzuj peniazky na testery, To neviem kto to tu na stranke vymyslel uz som to tu viacej krat videla v albumoch aj citala s tymi opakovanymi testami -ale je to hlupost na entú 😉

matula01
8. dec 2009

prvy test som robila na 11 DPO a ciarka bola celkom dobre zretelna. Samozrejme nie rovnako hrubo ako ta kontrolna. Potom som robila o dva dni a ta nabehla do 5 sekund a bola tmavsia...

burina111
autor
8. dec 2009

zuzuj vieš, tiež som prišla o mimčo v 7tt,robili mi kyret...teraz som znovu otehotnela, robila som si test 28dc, 30dc a tá čiarka bohvieako nesilnie....rovnako to bolo pri potrate..tak sa obávam...neviem, veď práveže som pozerala albumy a baby majú na tých testoch rozdiel už o dva dni....dnes som bola na sone, ešte nie je nič vidieť, dr. ma objednal o dva týždne...proste sa hrozne bojím aby to nedopadlo ako naposledy ☹

nanika
8. dec 2009

Burina, kasli na to, ja viem ze sa to lahko povie, ale tymi tehutestami sa akurat udrzujes vo velkom strese. Okrem toho, kazdej z nas tie testy reaguju s inou intenzitou, tak by som to cez forum neriesila, nema to vyznam. Drzim palceky, velmi, nech to vyjde, oddychuj.

matula01
8. dec 2009

ja ked som potratila, tak mi ciarka zoslabla...podla toho som vedela, ze cosi nie je v poriadku

burina111
autor
8. dec 2009

hm, no počkám tak týždeň a urobím zas test..to by už mali byť riadne //....hádam tam aj budú....tak dakujem holky 😉

lucia169
8. dec 2009

burina mne tak rychlo netmavla, este pred meskanim bola slabunka, a a ni neskor nebola rovanko silna ako testovacia. Ver ze vsetko bude v poriadku a mimco sa bude dobre vyvijat, stres mu ublizuje. Drzim palce

andrea7177
8. dec 2009

ja som robila prvý test 3 dni pred očakávanou menštruáciou a mala som uz slabú čiarku - tak to už som tušila, čo sa deje 🙂 o týždeň na to už čiarka bola veľmi silná, taká istá ako testovacia.

Na tejto stránke http://www.dml.co.nz/hbook/5a7b0ab.htm je graf, kde môžeš vidieť, ako by mala čiarka (ktorá reprezentuje hladinu HCG hormónu) silnúť. Spodný riadok (os x) ukazuje počet týždňov od poslednej menštuácie. Všeobecne hladina hormónu začína stúpať 3 dni po implantácii, avšak je ešte veľmi nízka na to, aby ju test zachytil (závisí od citlivosti testu). Približne v 3-4 mesiaci hladina hormónu začína znovu klesať, čo je ok, takže sa netreba obávať.
Držím palce!

zuzuj
10. dec 2009

burina viem ta dobre pochopit ja som v 21 prvom tyzdni a som miestami v strese aj teraz ci sa este nemoze nic prihodit. Asi je to po potrate normalne. A preto a fakt mi stupa zlc ked citam take prispevky ako tu.
Matula nehnevaj sa ale ako je toto uzitocne co tu pises a pre koho.
Ved to ze niekomu po potrate ciarka zoslabla o nicom nesvedci...rovnako to mohlo byt hladinou hormonu ako aj mocenim ...napr inaksi moc mate ked zacinate mocit ine ,,zlozenie " je ked merate iste hladiny v tzv. strednom prude mocu. Ked nemate jasne objektivne dokazy tak tu nestraste zbytocne baby. Ved rozpatie normality toho hormony je strasne velke. Niekto moze mat nizsiu hladinu a je to normalne aj normalne sa babo vyvija.
Burina ziadne testy si nerob, naozaj meraju len to ci je HCG pritomne alebo nieje, a nie je to presny test na meranie jeho hladiny.
Ja som si tu pri prvom tehu precitala vselijake ine hystericke prispevky a som nemohla normalne ze spavat. Teraz druhykrat pre istotu tu nic necitam len prakticke veci typu kocik, a este nase aprilovky.
Tebe radim neotvarat konika vobec. Ak si velmi nervozna, je to zle pre babetko a robenie dalšieho testu a zistenie nejakej cudnej ciarky co myslis že s tebou urrobi?.....ak si strasne nervozna ak ti dal lekar termin neskor ako v tom 6-7tt tak chod za nim a povedz mu co ti je a popros o ultrazvuk, alebo si to vysetrenie zaplat urcite to stoji tak najviac 10 eur, alebo chod kludne na pohotovost resp. si to vybav po znamosti. A uvidis pekne srdiečko a budeš kludnejšia 😉 Drzim palce 🙂

jaruska8
11. dec 2009

Presne, Zuzuj má pravdu, netreba sa stresovať, aj mne lekár povadal, že test zistí prítomnosť HCG v krvi, nie množstvo, len to, či tam je a je dôležité, že kedy si ho robíš, naj je ráno, aj mne vyšla slabšia čiarka poobede ako ráno a tiež som zbytočne stresovala a tu som si prečítala tiež horory, kým ma doky neukľudnil. 😉

burina111
autor
11. dec 2009

baby dakujem vám..ved ja som bola na začiatku 5tt na sone, ale nebolo nič vidieť...tak ma objednal o dva týždne neskôr...no a chápete ten strach po potrate...ja viem, že máte pravdu, radšej to tu nečítať a nechať veciam voľný priebeh....hrozne to bábo chceme a tak panikárim vkuse..nebola som predtým taká, teraz som hrozne citlivá aj na syna, aby sa mu niečo nestalo...nikdy by som neverila, že ma potrat tak veľmi zmení, myslím, že k horšiemu, lebo si vôbec neviem zachovať odstup, nejako sa racionálne pozrieť na veci, hneď panika, strach že sa to zas zopakuje...preto vám baby zuzuj a jaruska hrozne dakujem za vaše slová, ste super, že ste ma tu hned nezotreli ☹ snažím sa, snad to bude v poriadku...a vám gratulujem, jedna v 21tt a druhá v 11tt tak hádam vás budem nasledovať...držím palce baby a dakujem

biba12
11. dec 2009

Ja som si robila test v den, ked som mala dostat mesnstruaciu a ciarky tam boli, aj ked slabsie. Ale na druhy den rano som to zopakovala a boli silnejsie.

zuzuj
11. dec 2009

burina ja som bola na tom uplne rovnako ako ty, a vravim miestami este som, ale uz zacinam citit pohyby takze mam to ubezpecenie skoro kazdy den 🙂 ale aj tak sa uz neviem dockat najblizsieho ultrazvuku 😀
Ma začiatku 5tt ani mne nič nebolo vidieť, držim palce v našom nasledovani , verim, že sa to podari... 😎

zuzana1971
12. dec 2009

burina chapem ta, ja som tiez bola ustrachana po potrate a studovala intenzitu ciarok na teste 😝
ale je skoda penazi davat si test 4xdenne, pre svoj klud duse, daj si o tyzden dalsi test, a 5 tt je na ultrazvuk skoro, mna gynekolog nechcel zobrat skor nez som bola v 7tt
a pravda je to, ze je to na prirode, nic s tym nenarobime ani my, ani lekari, takze ziadne zbytocne stresy, tie iba skodia...
drzim palceky

biba12
13. dec 2009

Ja som si spravila test dnes rano, mala som dostat kramy. A ejha 2 ciarky, krasne cervene, ze sa nedaju pomylit s nicim. Este ist k lekarovi.

juliq101
13. dec 2009

Ja som si test robila včera kramy mi meškali cez 2 týždne a // krásne čiarky 🙂

lenocka84
13. dec 2009

burina tak moja skusenost je taka zvlastna
test mi neukazal ciarky ani tyzden po potvrdeni tehu na zaklade krvneho vysetrenia
takze hlavu hore a klud

burina111
autor
13. dec 2009

baby ahojte, už som v klude....dnes som si robila zas tehu test 35dc a sú tam poriadne tučné//. všetkým ďakujem za rady a ich vlastné skúsenosti..určite to pomôže dalším kočkám 😵

babulina
13. dec 2009

mne az treti test ukazal ze som tehu (robila som si asi v 5tt, 🙂 6tt,8tt)

nebbia
13. dec 2009

ja som si robila test,ked mi to este ani nemeskalo,ale robila som ho pocas dna-neukazalo to nic.Na druhy den rano som si spravila druhy ale z ranneho mocu,lebo som tusila,ze som tehotna a uz tam boli dve ciarocky.bola sice straaaaaasne slabucka ale bola tam.

mirip
13. dec 2009

mne // iukázal test a aj ked po limite 3minúty tak cca do 4-5minút ale to bolo 5dní pred menzesom/ mávala som 32dnové/teda 28dc už tam boli aj prvýkrát aj druhýkrát a v deň menzesu boli už rovnaké

terzka123
16. sep 2017

Ahoj 14.8 mala prist ms co povieťe ten zdola je urobeni dnes o pol osmej

wilinkaa
16. sep 2017

@terzka123 14.8.? nie náhodou 14.9.?

terzka123
16. sep 2017

@wilinkaa ano prepac pomilila somsa 14.9 mala prist

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre