ahojte baby mate skusenosti niektora z vas s tehotenskym testom clearblue,ja som si ho robila ukazalo mi nie som kupila som si v lekarni gsmamatest a ukazalo mi to 2 ciarky?poradte prosim co teraz na co si mam z toho vybrat!!!
asi by som zvolila gynekológa 😉 😉 😉
no pockala by som este par dni.... a ak mrcha nedojde ani po dvoj troj tyzdnovom meskani tak by som sla za gynekologom.. ved pokial nie su ine problemy, netreba sa hnat na gyndu hned v 4 tt
bud si kup 10 dalsich testov, alebo pockaj cca 7 dni po ocakavanej MS - stara znama pravda je, ze vyrobcovia tehu testov vedia zarabat, ak by vsak bol akykolvek problem, tak hned na gyndu, meskajuca MS a negativny test moze znamenat problem
ja som robila test 36DC, ukazal // a dalej som uz nepokracovala a hned som sa obejdnala na krv, a to som mala stale nepravidlenu MS, takze meskala priblizne medzi 4-8 dni 🙂 spinila som priblizne na 26-28DC
PS: zalezi aky test robis (aka citlivost) a kedy ho robis, ci rano alebo vecer, vysledky mozu byt rozne v priebehu dna
ja som mala digitalny clearblue a je spolahlivy.....
Debi832 🙂 Ahoj ja som si tento test robila a bola som s nim spokojna tak odporucam 😉 drzim palce.
gs mamatest je vyborny, dokaze ukazat ako jeden z prvych. clearblue nemam skusenost. skus testnut zajtra, pozajtra.
clearblue ukazuje až nad 50 hcg a mamatest nad 10 hcg takže tak asi si tehu 🙂 😉
Clearblue ma velmi nizku citlivost, na mamatest som pocula len chvalu. Vseobecne - ak mas pozitivny test, tak tam musi byt HCG - iny hormon ti tehotensky test nezmeria. Takze by som gratulovala k tehulkovaniu 🙂 A zajtra si pre kontrolu mozes spravit este jeden xixi
SUHLASIM S NIEKTORYMI NAZORMI KTORE SU TU-NAVSTIVIT GYNEKOLOGA,ALEBO SKUSIT ESTE JEDEN TEST,VELA STASTIA!!! 😀
ja som si tiez robila test pomocou clearblue a ukazal mi pozit, hoci som bola tehotna este len cca 2 tyzdne, test by sa mal robit z ranneho mocu, kedy ma najvacsiu koncentraciu
ja som mala rapid clear , ten sa moze pouzit 4 dni po oplodneni. Neviem, kedy si si robila druhy test, niekedy HCG stupa pomalsie a pri tom druhom teste uz u Teba mohlo byt vyssie. Tak ja by som rozhodne necakala a kupila by som si dalsi, ak Ti vyjde zasa pozitivny, tak si urcite tehotna - aj tak si myslim, ze si tehotna.
neskutocna spolahlivost ked mi ukazal negativny vysledok a zrazu som o par dni u gynekologa bola v 5.tyzdni 😉
@labulle26 a ktory test si si robila ze ti neukazal? A ktory den od meskania?
ja som si robila test v sobotu a bol tam duch..ale bola citlivost 20 a dnes som si robila s Clearblue a vyslo minusko..tak neviem teraz... 😒 kazdopadne idem v piatok ku gyn. tak sa dozviem...len uz som nedockava.. 🙂
Ahojte
@baruska73 🤔😳😳😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som zase mala problem, ze som si prvy test robila rapiclear a ten mi ukazal //. druhy den som si robila mamatest a clearblue a mala som testy negativne. dnes som asi dostala aj MS(teda zatial len spinim), tak neviem ☹ skus si spravit este iny test....