Ahojte.Chcela by som zistiť, tie ktoré ste menštruovali a už ste boli tehotné, respektíve ste o tom ešte nevedeli, akú ste mali menštruáciu? Mala inú konzistenciu, inú farbu alebo sa vám zdalo, že je rovnaká? 🙂
Mali ste aj bolesti? Pozitívny test alebo negatívny a napriek tomu ste boli tehotné?
Ďakujem za odpovede
žiadny rozdiel vôbec, test som si nerobila v podstate som zrazu bola v 2 mesiaci , žiadne priznaky nič doslova
Fuuuha 🙂 Takze @sara07 mala si normalnu klasicku MS? Ja som si vsimla, ze moja je ovela svetlejsia a priam dokonala ako este nikdy.Som zvyknuta na silnu tmavu hustu MS.Aj krce boli slabsie aj ked silne tak ci tak, ale vedela som fungovat.
@hettinka A lekar jej nepovedal, ze ako je to mozne, ze mala aj bolesti aj MS ?
Nevies, ze ci MS bola odlisna od klasickej?
normálne ak vždy žiadny rozdiel nič doslova
ja bolesti nemavam nikdy
@sara07 Ja som mala vzdy bolesti.
Az pri HAK jednej znacky nie, len slabulinke.
Inak aj pri prvej HAK som citila bolesti a po vysadeni (2krat som ju vysadila) to bola velmi silna MS a velmi bolestiva.
Tak to tak podrobne neviem, len musela domov z prace pre tie bolesti. A na druhy deň prišla, že jej skončili. No a na dalsi mesiac už neprišli a bola tehotna.
@hettinka Zaujimave 🙂.Tak ja mam asi klasicku MS len nejak pozmenenu.
Plánuješ ísť ku gyne?
@1jk1 Nie, nasadila som si HAK.Len som chcela vedieť, že si zadarilo náhodne alebo nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja osobne som hneď nedostala. Ale kamoska mala ešte v prvý mesiac, 2 dni a hrozne kŕče, bolesti. Potom jej skončili, akoby utal, a na dalsi mesiac už nedostala, šla k lekárovi a podľa sono už musela byt tehotna vtedy, keď mala tie zvláštne stavy.