Ahojte, s mojim snažíme sa o bábätko už a od prvého dňa keď on.. Tak už prešli skoro 7 dní a zároveň stále keď to robíme tak stále chápete sa snažíme a kedy zistím ze som tehotná? A gynekológa nemám a mohla by som ho mat už 5 rokov. Hanbím sa ku gynekológovi a menštruácia niekedy raz za rok mi mešká 3 týždne inak len 3 dní a mam si spraviť tehotenský test po menštruácii alebo teraz keď už prešlo 7 dní od toho styku?
@srdiecko1618 v prvom rade, ak nemas gynekologa 5 rokov, tak si nejakeho zozen a chod na preventivku, nech ti spravi vysetrenia. No a ked uz budes tam, tak sa s nim porozpravaj a on ti velmi rad vsetko vysvetli 👍.
@srdiecko1618 prosím ťa, ty nemaj deti 🙂 zachrániš ich tak od hrozného života
Tehotenský test po menštruácii????😅😅😅😅
Nemám vo zvyku takto odpovedať, ale... Ty máš vôbec nejaké znalosti, ako prebieha cyklus, čo je ovulácia, čo sú plodné dni, ale sú možné príznaky tehotenstva a podobne? A ze ak otehotnies, tak gynekológ je dosť podstatná osoba?
Lebo tetaz mam pocit ze píše tak. 10 ročne dievča, odkiaľ človek má začať, aby ta všetko naučil?
@srdiecko1618 Nič v zlom, ale určite ste zrelá na dieťa? Gynekológa by bolo dobré navštíviť ešte pred tehotenstvom, akékoľvek zdravotné problémy (hlavne gynekologické) je ťažko riešiť počas tehotenstva. To, že sa vy cítite byť zdravá, je dobré dať potvrdiť lekárom a prekonzultovať aj tehotenstvo, áno je to prirodzená vec, ale príroda je občas mocný čarodej.
Test je najlepsie robit +-2 dni okolo datumu kedy si mala dostat MS alebo v den ktorom si mala dostat.
@srdiecko1618 už aby skončili prázdniny a deti boli v skole 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@srdiecko1618 Jemine, dievcatko, ved to treba najskor trochu rozumu pobrat a potom si dieta zadovazit. Ty si do skoly nechodila? Ci si si na biologii nechtiky lakovala?
@jaskolka nemám 10 a len s jedným som už dlho a sním len sexujem.
Ale ďakujem za hlúpe rady a gynekológa si hľadám nie akého skúseného jedna gynekologička je len pri pôrodoch škoda
@kulumulu123 nechápem ja nemám prazdniny
@mamina0078 ďakujem aspoň jedna vpohode žena mi konečne normálne napísala.. Nikto nieje dokonalý ze všetko vie od co ja viem 20tky alebo 25
@vikes áno v januári chcem keď budem mať voľno
@srdiecko1618 v 20-25 uz zeny daaavno maju vediet, co je menstruacny, ovulacny cyklus, ze sa chodi kazdy rok na preventivnu prehliadku ku gynekologovi a na co sluzi tehotensky test... To si nechodila na zš ani sš?
@jjanulienka moja kamarátka tak mala a ona ma deti 2 a tak počas tehotenstva mala 2 za sebou menštruácie a mala normálne tehotenstvo nebolo jej ani zle nič
Akože čože? 🤨
@srdiecko1618 test si urob až 20dni od styku!!!🙉😅
@srdiecko1618 aj svagrina sa hanbila gynekologa....v januari ju brala RZP, polezala si na onkologii....svoje deti uz mat nemoze ani keby chcela....
@srdiecko1618 ja sa ta nepýtam, z koľkými si spala. Ale očividne z toho, čo píšeš, nemáš ani šajnu o cykle a o tom, kedy je možné otehotnieť. Lebo inak by si takú blbosť nepísala. Ze 7 dní už sexujete.. Môžte aj 5 x denne keď ty trebárs momentálne nemáš ovulaciu. Takže o to ide....
A aj to, že sa pýtaš, či test robiť po menštruácii.. To tiež ukazuje, že máš veľké medzery, ktoré pre vlastné dobro si doplň.
@srdiecko1618 a koľko máš rokov keď riešiš ako zistiť ci si tehotná?? Moja najprv si nastuduj danú tému a potom rob deti 😘😘
@srdiecko1618 to, že niekto krváca aj v tehotenstve (to nie je normálne menštruácia) je vnímané ako odlišnosť , nie pravidlo, keďže v tehotenstve je normálne amenorea.
Ppredpoklsda sa, že každá dospelá inteligentna žena bude vedieť a poznať základné veci i plodeni a svojom cykle, približne od prvej menštruácie by sa mala o to zaujímat, preto tu žasneme, že sú to veci, ktoré "nemôže vedieť každý všetko" ako píšeš. To nie je kvantová fyzika, ani veda o delení atómov, že potrebuješ extra znalosti a štúdium.Sú zo jednoduche veci o tvojom vlastnom tele ktoré si mala skrátka dávno vedieť.
ak je toto seriozna otazka dospelej zeny, tak koniec... ako chces to dieta vynosit, porodit a starat sa on?
ale dobre - aka otazka, taka odpoved: ked si nebodaj vsimnes, ze uz niekolko tyzdnov nemas menstruaciu, bude ti rast brucho bez toho, aby si sa nejako extra prejedala, pripadne ti bude obcas zle alebo budes mat zvlastne chute, tak to moze znamenat, ze si tehotna. ak to nejako nezaregistrujes a pridu take bolesti, ake si este nemala, zavolaj si prosim sanitku, oni by uz mali vediet, co robit, len im povedz, ze je mozne, ze rodis 😉
Ako prvé ked ti bude meškať menštruácia urob test a medzitým si hľadaj gynekológa.. to ako fakt takáto otázka? 🙄 neverím, že niekto moze byť tak blbý..
tak esteze sa nehabis robi to one...ehm 😀
kks, nemala by si skoncit aspon zakladnu skolu, kym zacnes to one...ehm ??
len taka doiplnujuca otazka, viete, kam (do ktorej dierky) patri ten ony ...ehm ??
@srdiecko1618 existujú aj gynekologickú. Nikde nie je napísané že musíš chodiť k chlapovi. Ale ak sa hanbíš tak radšej dieťa mať nechci, nakoľko budeš mať problém v nemocnici odrody, tam sú aj doktori aj doktorky a tiež tam mavaju aj pomocníkov chlapov. Takže buď sa odhanbis a potom budeš mať dieťa, alebo sa budeš ďalej hanbiť ale dieťa potom nechci.
Ďalšia vec je, že pravidelné prehliadky by si mala mať robené minimálne raz za rok a nie len keď otehotnieš.....
@srdiecko1618 nezvyknem reagovať, ale tu musím. Veď ty nevieš dať dokopy jednu súvislú vetu. Si prečítaj po sebe čo si napísala.... Keď by si to takto povedala gynekologičke, tak pochybujem, že by rozumela, že čo tým chceš povedať....
A prečítaj si niečo na internete o tom ako to všetko prebieha, to robenie detí....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A aj to tehotenstvo chceš prežiť bez gynekológa? Aj porodiť bez neho? Keď niečo nemám rada, tak sú to stupídne výhovorky, že hanbím sa ku gynekológovi. Bože, si dospelá žena, čo chce byť raz matka...No po menštruácii už test robiť - no neviem. Test sa robí, keď ti mešká menštruácia. 7 dní je ešte extrémne skoro, aspoň 10 počkať. Nehnevaj sa na mňa, tebe chýbajú elementárna vedomosti...