Dá sa rozlíšiť, resp. máte skúsenosť, či menštruácia napr. 7 - 10 dní po termíne je len meškajúca, alebo prebehol skorý potrat? (keď sa bábo plánovalo, takže šanca teoreticky vysoká) -pri negatívnom teste (poznám baby, ktorým test neukázal ani v 8tt že sú tehotné, takže nemyslím, že test je úplne 100% tný znak). Dá sa to nejako zistiť/ rozlíšiť a ovplyvní to zistenie vôbec niečo do budúcna? Ďakujem.
@mimka11111 no, a v prípade, že sa ovulácie nesleduje a žena nemá ani predstavu, či a kedy ju má? 🙂
@naoi zaujíma ma to preto, aby som vedela, či to netreba riešiť, čo to môže spôsobovať, alebo či to "nechať" voľne tak..nakoľko muž berie lieky na tlak, pri ktorých je uvedené, že sa nesmú brať ani pri plánovaní tehu, tak či tie to nemôžu "zabíjať" alebo ovplyvňovať náhodou, aj keď ich berie teda muž..
@shia v tom prípade môžeš naozaj len hádať a jednoznačné nemáš nič...na tvojom mieste by som si pár cyklov ovulku odsledovala, či a kedy ju vlastne máš....až len potom môžeš vyvodzovať určité závery......keby si išla k dokymu, ten ti tiež ako prvé doporučí odsledovanie ovulácie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@shia ...napr. posunutá ovulácia o tých 7 - 10 dní