Pekny vecer. Mate niekto odlozeny tehu test zo 14 DPO? Zaujimala by ma intenzita druhej ciarky a ci ste nejake priznaky. Prosim len zienky, ktore su si iste ze je to test zo 14 DPO tym; ze mali odsledovanu ovulaciu. Pripadne ak mate tak ako tmavla ciarka od 10 - 14 DPO. Dakujem krasne
@veronikaszabova tak to su uz riadne kolajnice teda!
@kristin3558 tak to su uz kolajnice tiez 🙂
@bybaa1 ahoj, pozeram, ze to mas teraz aktualne testy, prosim mas aj nejake priznaky? Moj test vyzera podobne ako tvoj na 14 dpo.
@kessica87 dakujem, takto nejako vyzera moj na 14 dpo - len mi odisli akosi priznaky, tyzden som mala vselijake bolesti a uz su fuc.
Ahoj, ja som mala silné pms. Bolesti brucha, krížov. Stále som čakala, že príde ms, furt som chodila na WC kukať ci náhodou. Taky pocit. Ptm odzneli na par dni a dnes sa akosi vrátili 😉
@bybaa1 mozno to tak bude aj u mna. Uvidim aky bude zajtrajsi test a uz netestujem ! 🙂 prijemne tehotenstvo zelam
Rovnako ❤️🙏
No na začiatku ma bolelo brucho ako na MS aj prsia, potom to prešlo a zase sa to vrátilo a tak dookola.... nič sa neboj keď bude bábätko silné vydrží 😉
@bybaa1 tiež si myslím že to už vyzerá na čiarku lebo niektoré čo dávajú tak tam je naozaj nič a tu je to čiarka, stále ale mám pochybnosť lebo všetci hovoria že pepino robis falošne pozitívne. Pôjdem kúpiť zajtra iný a uvidím. Ktorý test je pre vás najlepší najspoľahlivejší ? Myslite že clearblue by mi ukázal // na 112dpo ?
@drahomirrra vyzerá krasneeee
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.