Ako vyzerá bruško v prvých týždňoch?

patha141
21. sep 2014

Ako vyzera brusko v prvych tyzdnoch?

2712sasenka
21. sep 2014

😀 😀

dasenka1203
21. sep 2014

normalne 🙂

zuzka38
21. sep 2014

Ako u koho...

zita19
21. sep 2014

Tak ako vyzealo par tyzdnov dozadu. Vsak si nastuduj, ze fazulka ma par cm. Teda ak si nejedla vcera fazulu... To potom aj netehotne brucho vytrca nehorazne

ematko29
22. sep 2014

tak ako ked si bola netehotná.bruško sa začína zväčšovať až po 2mesiaci tehottenstva.Ale je to individualne u niekoho už v 3mesiaci vydno u niekoho až v 7mesiaci. 🙂

patricia128
22. sep 2014

Však prázdniny už skončili a deti chodia do školy..som dfala, že takéto trápne otázky tu skončia...kde je admin, keď to nestopne....?

lenka07
21. okt 2014

To záleží akej si postavy mne osobne narástlo bruško už v priebehu tretieho mesiaca a stale sa zväčšovalo 😃ale zas Švagrina na nej bolo vidno až v piatom mesiaci a kmotra dokonca v siedmom mesiaci a pritomsme skoro rovnakej postavy všetky tri ja som z nich najstaršia 😃😃😃 ale nemyslím že to bol dôvod aby som tehotenské vecičky nosila od tretieho mesiaca . Neboj po pôrode bruško sa stratí 😉

shmaniac
29. okt 2014

Je to individuálne, ked je žena štíhla a má ploché bruško, tak môže už počas prvých týždňov spozorovať zväčšenie maternice, pocit nafúknutia ako pred MS..aj ked o klasický nárast bruška vďaka zväčšovania plodu zatiaľ nejde.. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre