Baby neviete niekto vypočitať kedy som otehotnela? Skušala som tehu kalkučku no nevychadza my to ...Prosím pomôžte ...
@katrinq a dobre si použila tu tehotenská kalkulačku? Lebo mne to hneď vyhodilo presne keď som zadala tvoju poslednú ms že si v 16stom týždni 🙂
@romanatrnavska A kedy ti ukazalo že som otehotnela ?
Mne to povedal gynekolog, aj ked to nemusi byt uplne presne. Ale ja si myslim ten isty den ako povedal dr 😊
@romanatrnavska okolo 28 september by malo byt oplodnenie ak by si mala pravidelny cyklus v priemere tých 28dni plus mínus hore dni 🙂
@katrinq otehotnela si počas ovulácie. V ideálnom prípade býva v strede cyklu, teda cca 14 dní po začatí ms. Avšak ak nevieš, kedy si mala ovuláciu, nemôžeš sa na to spoliehať. Ovuláciu si mohla mať kedykoľvek. A tiež, spermie vo vagíne pár dní vydržia. Takže sa otehotnieť dá aj zo styku pred ovuláciou. Takže jediný záver, ktorý tu my môžme konštatovať, že si neotehotnela pred 14.9.
@katrinq tak nech vráti diplom. Na otehotnenie treba ovulovat. Akurát ovulácia nemusí byť v strede cyklu, čo by bolo ideálne. Ale môže byť aj hneď po ms, aj krátko pred ňou .... Nemyslela to tak, že to nebolo v strede cyklu? A ako som písala, spermie si vedia počkať, niekde píšu, že aj 4 dní . Takže otehotnenie môže nasledovať aj zo sexu počas neplodnych dní. Ak nesledujes svoj cyklus a nevieš, kedy ovulujes, resp si ovulovala, toto už nezistia.
Na 100% presny den ti pri prirodzenom tehu nikto nepovie kedy si otehotnela...budes si musiet pockat na test otcovstva ak si si nie ista...normalnee tehu trva 38 az 42 tyzdnov ....
Uz ti bolo velakrat poradene. Stale to riesis?
Pockaj na porod a daj spravit testy otcovstva.
@bambulienka25 ona ma dvoch adeptov na otcovstvo
@katrinq druhá vec je, že otcom môže byť tvoj milenec, no keďže máš manžela, do rodného listu zapíšu ako otca dieťaťa jeho. Taký je zákon a s tým nič neurobíš. On bude musieť otcovstvo poprieť alebo to nejako napadnúť na súde. Pretože podľa zákona je v manželstve za otca dieťaťa vždy považovaný manžel. S týmto môžeš mať ešte väčší problém ako to kedy si otehotnela.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katrinq Priblizne vieme. Datum poslednej menstruacie? Obvykla dlzka cyklu?
V ktorom tyzdni si?