Ahojte mamičky, ktoré ste mali druhé bábätko tesne po prvom, chcem sa spýtať, ako ste zistili tehotenstvo čerstvo po pôrode, keď ste ešte nemali menštruáciu?
Naše prvé má čerstvé 2 mesiace, a "nedávame si pozor", tak ma napadlo, že ako prídem na to, že budeme mať súrodenca, keď nemám ešte menštruáciu po pôrode?
Ani sa o neho nesnažíme (takže sa neplánujem zásobiť tehu testami), ani sa tomu nebránime (takže nepovažujem moje kojenie za antikoncepciu), proste nechávame na náhodu, prekvapko.. len uvažujem, že ako si to všimnem a kedy :D
Diiik
@teplakova Tak asi jedine, ked si urobíš tehu test alebo ak ti začne byť nevoľno, ale to tiež nemusí byť každej tehuľke, takže test to istí.
Baby, a ked Vam poviem, ze poznam maminu, ktora otehotnela este pocas sestonedelia. Uf, v podstate mala dve deti do 10 mesiacov.
@stankabk Aj ja poznám jednu takú a tá mala ešte k tomu len 18 rokov a už bola druhý krát tehu. 😀 Šikovný manžel, čo už.
@teplakova moja kozmeticka (stihla) mi hovorila, ze jej stale neklesalo brucho, aj cvicila aj dietovala a stale to brucho mala az jej dr. povedal, ze je uz v 15tt zase 😀 takze bud budes testovat alebo to uvidis, ale to uz podla mna bude vysoky mesiac potom 😀
@janickacrazy ty brdo, rodicia to maju v takom pripade narocne, ale deti to budu mat super, ked bude maly vekovy rozdiel medzi nim
@stankabk No zvládli to veľmi dobre, ale ona vyštudovala strednú pedagogickú školu, takže mala na to kvalifikáciu. Decká sú už trochen vačšie teraz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
🙂 No kamoška to riešila ako Ty, a zistila, že je v piatom mesiaci, lebo akosi jej neklesalo bruško. Dojčila, nemala menštruáciu,..... a zrazu boli štyria. Myslím, ze otehotnela 3mes po pôrode. To isté aj moja švagriná, ale tá nedojčila. Tak sa držte 🙂