Ako ste rodili po IVF ?

mina2415
18. jan 2020

Ahojte co ste boli na ivf ako ste rodili? Chcem sa ešte spýtať ako u vás postupoval porodnik. Ďakujem

rachel36a
18. jan 2020

@mina2415 uplne normalne ako každá iná žena...nie je rozdiel medzi prirodzenym tehu a tehu po IVF...ja osobne som porodila v 43 rokoch prirodzene v ukončenom 38 tt, bez vyvolávania.... pôrod v pohode, trval 12 hodin

mina2415
autor
18. jan 2020

@rachel36a krása tak super 😊

ingelika78
18. jan 2020

@mina2415 suhlasim s odpovedou vyssie, tehotenstvo uplne normalne a aj porod, dokonca velmi rychly na prvorodicku, porodila som v 40-ke

rachel36a
18. jan 2020

@mina2415 nemas sa coho obavat, ak je bezproblemove tehu, tak nie je dovod preco by mal porod byt vedeny inak ako kazde ine tehotenstvo

mina2415
autor
18. jan 2020

Wau baby potešili ste ma. ❤️.... Končím 33tt a neskutočne ma boli panva dúfam ze to nevadí pri pôrode. Ste ma normálne povzbudili

mogaa
18. jan 2020

@mina2415 spôsob otehotnenia nemá na pôrod žiadny vplyv...pôrodník určuje spôsob pôrodu - či prirodzene alebo sekcia podľa zdrav.stavu a možných komplikácii pri pôrode....ale s otehotnením to nemá nič spoločné....

mina2415
autor
18. jan 2020

Ďakujem za odpovede 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre