ahoj chcem sa opytat lebo velmi tomu nerozumiem ked som mala sex bez ochrany a pisala som na poradnu gynekologovi a povedal ze tehotenstvo sa 100% neda vylucit tak som tomu nechapala absolutne tak ci by mi vedel niekto to vysvetlit prosim? ze co to znamena? nechapem tomu ze “neda sa vylucit” vo pred dakujem 🙏🏼
že môžeš , ale aj nemusíš byť tehotná...
na 100 perc. to nevie ešte poveda´t...
@neznamemenoooo Mala si nechránený pohlavný styk, to znamená že mozes aj nemusís by tehotná. Gynekológ to nemôže cez nejakú písomnú poradňu ani potvrdiť ani vylúčiť, proste to nevie . Kúp si test alebo choď na gyndu.
@belllinka pretoze som si nebola ista ci mam sancu otehotniet a extremne som cely den stresovala a nevedela co robit tak som tam napisala
@neznamemenoooo a on mal podľa čoho zistiť, či si alebo nie si tehotná? 🤷♀️ Ja sa nejako strácam
@neznamemenoooo Ty máš koľko rokov prosím ťa,že sa toto pýtaš? 🤦🏻♀️ No logicky keď máš sex bez ochrany,tak môžeš otehotnieť a chlap sa ani nemusí urobiť do teba..A gynekológ cez poradňu ti asi ťažko povie,či si alebo nie si tehotná 🙈
To vazne? Ako to ma dr na dialku vediet 🙈🙈🙈🙈
Ak si mala sex. Bez ochrany. Tak ano je to mozne. Ak to bolo mimo ovulacie tak…. Nemusi.
@neznamemenoooo máš sex bez ochrany, čo iné chces počuť? Áno, môžeš byť tehotná... Darmo stresujes, to ti už teraz nepomôže. Nabudúce už vieš, že ak sex, tak jedine s ochranou ...
@pseudomonas87 dakujem ide o to ze ked som to povedala kamoske tak ma preplasila s tym ze mohol z penisu vyjst predejakulacna tekutina a nemuseli sme ani o tom vediet lenze ked som sa pytala priatela tak povedal ze si daval pozor aj vsetko lenze mne sa tomu nechce velmi verit tak teraz som uplne poblaznena ze ostanem tehotna a to sa absolutne nehodi teraz 😀
@neznamemenoooo pri a po každom nechránenom styku môžeš ostat tehotná
@neznamemenoooo ano aj to je mozne. Ze aj pocas styku moze nieco vyjst. Nielen pri vyvrcholeni. To ze si chlap dava pozor neznamena ze mu nic neunikne. Ano mnoho parov funguje aj takto…
@belllinka ide o to ze ked som to povedala kamoske tak ma preplasila s tym ze mohol z penisu vyjst predejakulacna tekutina a nemuseli sme ani o tom vediet lenze ked som sa pytala priatela tak povedal ze si daval pozor aj vsetko lenze mne sa tomu nechce velmi verit tak teraz som uplne poblaznena ze ostanem tehotna a to sa absolutne nehodi teraz 😀
@neznamemenoooo keď nechceš byt tehotná daj si tbl po ked ešte nie je neskoro a v pondelok smer gyn a nechaj si predpísať hak
@neznamemenoooo no, inými slovami - áno, môžeš byť tehotná.
@neznamemenoooo ešte raz a pomaly, áno môžeš byť tehotná a áno, predejakulát môže obsahovať spermie a toto partner vôľou neovplyvní pretože odchádza bez toho aby o tom vedel. Takže sa dovzdelajte a až potom množte 😁
@neznamemenoooo ked sa ti nehodi tehotenstvo treba sa vyhybat nechranenemu sexu alebo pouzivat ochranu.
že ak Pán Boh dá - tak aj motyka vystrelí a ty tiež budeš tehotná....🙂
nechápem prečo sa strácaš... však čakaj.
Keď nechceš byť tehotná sú na to rôzne pomôcky - kondóm, antikoncepcia... O nich nevieš?
Chýba tomu základné povedomie o rozmnožovacej sústave človeka aj schopnosť s porozumením čítať jednoduchý text, ale trtkanie už ide... ach jaj, no nič, toto je len môj haterský povzdych nad tou mládežou.
Ak si este nemala 15, okrem tehotenstva vam hrozi aj trestne stihanie
@neznamemenoooo velmi jednoduche - ked si mala sex bez ochrany, mozes byt tehotna.
Cakaj do terminu najblizsej menstruacie, bud pride a nie si tehotna, alebo nepride, bude meskat - urobis si tehotensky test a zistis
A ty mas 12?
@zuzuliennka1 Pri tychto stresoch je predpoklad, ze ms bude nejaky cas meskat.
@neznamemenoooo pokiaľ si mala sex po telefóne, tehotenstvo je vylúčené. Ak si stretla a videla penis, tehotenstvo sa neda vylúčiť. Nemas za co
Aj môj manžel "si dával pozor", predsa som otehotnela.
@neznamemenoooo keď si nemala ovulaciu a priateľ si dáva pozor tak najpravdepodobnejsie nebudeš tehotná.
@neznamemenoooo ked nechces byt tehotna tak nesexuj a uz vobec nie bez ochrany(rozumu) 🤦♀️
Treba mať základné znalosti a podľa tých sa riadiť, nie, že priateľ povie, že dával si pozor a kamarátka, že sa to môže stať aj tak, keď si dáva muž pozor. A ešte zisťovať, čo povie gynekológ na diaľku.
Kto v tejto oblasti takto tápe, tak by sex vôbec nemal robiť, lebo ešte nedospel a nie je vôbec informovaný. Následky si ale ponesie sám.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@neznamemenoooo a kvoli comu si pisala na poradnu?