Ako sa robí tehotenský test?

veronikanikaaa
11. nov 2021

Ahojte,už tri dni si každé ráno robím mamatest, vždy vyšli negatívne. Maximálne sa ukazuje slabý “duch”. Nedalo mi to pretože cítim že sa s mojim telom niečo deje, plus mi vynechal menzes. Tak som si dnes 10 min po prvom teste išla spraviť aj druhý test a vytlačila tie posledne kvapky moču čo sa dali. Test je jasne pozitívny a ja neviem čomu veriť. Ako to teda spravne robiť? Stačí ranný moč alebo sa treba vycikať a na testovanie použiť stredny/posledny prid moču?
Prikladam foto dnešnych rannych testov 🙁

anjelicek26
11. nov 2021

Tak asi by som spravila dalsi, lebo tri negativne jeden pozitivny je zvlastne, mozno inu znacku... A nacikat do pohara, ponorit par sekund je asi fakt ideal...

sense
11. nov 2021

Počkaj 2 dní a skus znova ak bude čiarka silnejšia je to tam, pripadne skus iný druh testu

antonka
11. nov 2021

Hlavne inú značku, mamatesty robia takéto čiarky, minulý mesiac som mala také isté a tehotná som nebola.

miskamicha
11. nov 2021

@veronikanikaaa mamatest mne osobne ciarku ani ducha a ani kanalik nespravil ked som tehu nebola. Nacikat do pohara a ponorit na tolko sekund kolko je v navode a len po urcitu cast. Ak ti uz meska menstruacia a cykly mas pravidelne tak je uz jedno kedy test spravis,uz nemusi byt ranny moc. Na testovanie este pred vybechanim ms je dobre pouzit ranny moč a nie je nutny ani stredny/posledny prud mocu. Skus este inu značku lebo toto je fakt divné

luci_ba
11. nov 2021

@veronikanikaaa pri týchto prúžkovych testoch byvaju v baleni aj take malé "mištičky" tak nacikaj do toho alebo do pohárika a ponor prúžok. Je ale uplne divne že z toho istého mocu ti výšli 2 uplne rôzne testy 🙄 skusila by som zajtra inu znacku testov, drzim palce

januska20
11. nov 2021

@veronikanikaaa mne ukázali tehotenstvo pepino testy z dm, aj keď ešte nemeškala menštr.
Za mňa sú fajn,skús tie

vladika11
11. nov 2021

@veronikanikaaa mne sa toto stalo presne na mama teste.. Negatívne testy a raz sa mi stalo, že mi kvapka moču kvapla na test presne na ukazovacie políčko a presne mi vyšla takáto čiarka 🤷‍♀️ nebola som tehu

cimage
11. nov 2021

Tiez by som skusila iny test. Ja som mala pepino z tesca a ukazal co mal. Keby som si nebola ista, tak investujem do clearblue.

barruna
11. nov 2021

Skor by som si spravila test z inej znacky a ked tak pockala viac dni a nie 10 minut po teste 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre