Ahojte,už tri dni si každé ráno robím mamatest, vždy vyšli negatívne. Maximálne sa ukazuje slabý “duch”. Nedalo mi to pretože cítim že sa s mojim telom niečo deje, plus mi vynechal menzes. Tak som si dnes 10 min po prvom teste išla spraviť aj druhý test a vytlačila tie posledne kvapky moču čo sa dali. Test je jasne pozitívny a ja neviem čomu veriť. Ako to teda spravne robiť? Stačí ranný moč alebo sa treba vycikať a na testovanie použiť stredny/posledny prid moču?
Prikladam foto dnešnych rannych testov 🙁
Počkaj 2 dní a skus znova ak bude čiarka silnejšia je to tam, pripadne skus iný druh testu
Hlavne inú značku, mamatesty robia takéto čiarky, minulý mesiac som mala také isté a tehotná som nebola.
@veronikanikaaa mamatest mne osobne ciarku ani ducha a ani kanalik nespravil ked som tehu nebola. Nacikat do pohara a ponorit na tolko sekund kolko je v navode a len po urcitu cast. Ak ti uz meska menstruacia a cykly mas pravidelne tak je uz jedno kedy test spravis,uz nemusi byt ranny moc. Na testovanie este pred vybechanim ms je dobre pouzit ranny moč a nie je nutny ani stredny/posledny prud mocu. Skus este inu značku lebo toto je fakt divné
@veronikanikaaa pri týchto prúžkovych testoch byvaju v baleni aj take malé "mištičky" tak nacikaj do toho alebo do pohárika a ponor prúžok. Je ale uplne divne že z toho istého mocu ti výšli 2 uplne rôzne testy 🙄 skusila by som zajtra inu znacku testov, drzim palce
@veronikanikaaa mne ukázali tehotenstvo pepino testy z dm, aj keď ešte nemeškala menštr.
Za mňa sú fajn,skús tie
@veronikanikaaa mne sa toto stalo presne na mama teste.. Negatívne testy a raz sa mi stalo, že mi kvapka moču kvapla na test presne na ukazovacie políčko a presne mi vyšla takáto čiarka 🤷♀️ nebola som tehu
Tiez by som skusila iny test. Ja som mala pepino z tesca a ukazal co mal. Keby som si nebola ista, tak investujem do clearblue.
Skor by som si spravila test z inej znacky a ked tak pockala viac dni a nie 10 minut po teste 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak asi by som spravila dalsi, lebo tri negativne jeden pozitivny je zvlastne, mozno inu znacku... A nacikat do pohara, ponorit par sekund je asi fakt ideal...