Ahojte babenky. Nechcem byť nejaká divná, ale ako sa vám darí prečkať tých pár dní, keď sa už môžte otestovať či ste alebo nie ste tehu. Ja na to myslím stále ale bohužial, mám ešte 8 dlhááááááááánskych dní :(
Takže upratujem, varím, pečiem perníčky na vianoce. Testy mám nakúpené a najradšej by som ich skúšala každé ráno 🙂
Pomoooooooooc. Čo ma ešte môže zamestnať ako moji chalani, manžel a "vianočné pečivo"???? 🙂))))))
Mám dve krásne detičky a tretie si veľmi prajeme - s mojím terajším manželom. Miluje moje-naše dve detičky ako vlastné ale viem, že túži pestovať a starať sa o miminko, ktoré sa bude podobať na neho. Viem, pochopiť baby, ktoré sa snažia dlhšie, pretože ja som sa snažila o obidve moje detičky a nakoniec sa narodili až po niekoľkých IUI. Takže tomu rozumiem a hlavne preto som taká nervózna. Bojím sa, že všetky vyšetrenia budem musieť podstupovať znovu a vzhľadom na môj vek už asi IUI nebude stačiť. :(
@mawiya
viem si predstavit ako sa citis... za posledny rok som kupovala tehu test kazdy mesiac a nic... a teraz ma caka prve IUI, nastastie mame synceka, tak sa snazim na to az tak nemysliet..mam 36 rokov.vydrz tych par dni, citlivy test ukaze vysledok najskor styri dni pred terminom ms z ranneho mocu - a vysledok nemusi byt spolahlivy! az v den terminu ms to ma vypovedaciu hodnotu.
@bystroocka ďakujem za milé slová a držím veľmi palčeky pri IUI. No a ja hádam už len tie perníčky budem piecť. a potom rozdávať 🙂
@mawiya kukla som i tvoj profil a ako pozeram mas tiez dvoch chlapcov 🙂 ako ja a teraz by si chcela dievcatko nie 🙂
Ja budu mat tretiho fesaka 🙂 az tak mi to vyslo 🙂
Aj na mna vseci kukaju ako na blazna ze cakam tretie... A aj ked idem v obchodaku tak krutia hlavou :( ale e je to jedno,je to moje telo a moje detiky a ci to zvladnem zalezi iba na me... A nie na nich... Ved su zeny o nezvladaju ani jedno a to jim roicia nebo svokrovci pomahaju... Me tu nema kdo pomahat lebo mamicka byva v CR a svokra tu radeji nepoproim o pomoc lebo bude rozpravat byvalke od mojho muza a vymyslat si... Ja ju dobre poznam 🙂
@ajca123 🙂 mám dvoch lotrošov a chcem babatko. Ak by to bolo dievčatko, tak by som sa potešila, ale je mi jedno, len nak príde a je oky. Ja tiež nemám nikoho na pomoc. Moji rodičia sa na mňa vykašlali keď som ich najviac potrebovala - pred rozvodom a to doslove. posledné slová mojej "matky" boli "neprajem ti v živote nič dobré a nech ti zmrú deti" neviem toto predýchať a nikdy nepredýcham. pred tým sme totiž vychádzali spolu veľmi dobre. No a moja nová "svokrička" by mi veľmi rada pomáhala ale je tisícky kilometrov ďaleko. A to doslovne tisícky. 🙂 A vieš čo? Ja budem šťastná keď budú na mňa pozerať a ja sa budem môcť pýšiť bruškom. 🙂
@mawiya sorry ale tovoja matka nie je normalna :(
Ja by som nic take nepovedala ani najvetsiemu nepritelovi... Ved deti jej nic zleho nespravili...
Moja mamca je moj poklad lebo ju vzdy potrebujem a je to super babicka 🙂 ale svokra je o nicom. Moj prvy syn k ni nechce chodit,ale k moji mamicke by hned ise aj keby som ho posadila na vlak... Moji obaja chlapci miluju moju mamicku 🙂
Ahojte,baby prosim vas.mam otazočku.AKE MATE SKUSENOSTI S UžIVANI Pregnium,a kyseliny listovej,mi sa snažime o babetko už dlhšie všetko mame v poriadku.Ale stale nič. ,no na nete som pozerala že bi sa maly uživat taketo doplnky,ževraj pomahaju,.
Mate už niektora ,po tychto doplnkoch pozityvny vysledok // ?Dakujem
@ajca bohuzial mas pravdu. A to pracuje v materskej škôlke - myslím moja matka. Našťastie mám úžasnú kamošku, dokonca je to aj moja kolegyňa, ktorej sa môžem vyplakať a podeliť s radosťou. Ale matka mi stále chýba, aj keď k tej vlastnej po tom všetkom už cestu nenájdem a pravdu povediac ani nechcem.
@tahia24 hlavne nebuď smutná. Ja tiež veľmi veľmi túžim po bábatku. a myslím, že to tento mesiac nám to zase nevyšlo :( tak možno to bude darček na vianoce 🙂. viem hovori sa mi lahšie, pretože mám dvoch úžasných synov (ktorí sa momentálne hašteria), ale bábatko si veľmi želám. Bolo by to prvé manželove biologické bábatko 🙂. Musíme to proste len vydržať a robiť všetko pre to, aby sa nám podarilo otehotnieť a donosiť krásne zdravé bábatko. Držím ti palčeky.
Ahojte. Ja mam 2 rocnu dceru a chceli by sme druhe babatko, na prvykrat sa to nepodarilo, myslela som si, ze aj mozno som tehotna, ale dnes rano prisla mrcha, tak som ostala smutna trosku, dufam ze nabuduce
no tak som sa dočkala :( . ale mrcha ešte neprišla, tak možno....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jj,poznam to 🙂
Ale kdo si pocka ten sa aj docka 🙂
Ja som vedela ze som tehulka aj bez testu 🙂 lebo ja nemam rada pecenu kacku,ale ked som tehulka tak ju viem spapat aj celu 🙂 tieo priznaky sim mala iba pri druhom a tretom co je teraz v brusku 🙂
Neboj este par dni a mozes si spravit testik 🙂
To nie je divne ze si uz teraz chces robit testik to je normalne a aj vela zien co strasne tuzia po babetku a su schopne si spravit testik uz po 4dnoch 🙂