Ako mám cítiť uhniezďovanie?

natalia_r
10. sep 2020

Ahojte baby, je tu skor otazka pre tie co si nasli dve II na teste 🙂 Citili ste uhniezdovanie? Mali ste nejake bolesti, spinenie, pichanie v bruchu? Dakujem za kazdu skusenost a vsetkym drzim moc palce!

rsimoneees
10. sep 2020

@natalia_r toto by aj mna zaujimalo 🙈aj keď je pravda že každé telo je iné 🙂

natalipor
10. sep 2020

Ahoj, ja som pri prvom tehotenstve nic necitila, ale skoncilo bohuzial zamlcanym potratom v 7tt. Pri druhom tehotenstve som na 10 den od ovulacie citila menstruacne bolesti a aj som mala spinenie, ako ked zacina menstrucia, trvalo to tak 12 hodin a potom uz nic a nakoniec to teda bolo to uhniezdovanie a mame doma uz 17 mesacneho chlapceka 🙂 Asi kazde tehotenstvo je ine a nie vzdy to citit. Drzim ti palce.

katka281
10. sep 2020

@natalia_r ahoj, ja som necitila nic 😊 mala som len spinenie trvajuce asi den a pol, ktore prislo 2 dni pred ocakavanou ms.

eskop
10. sep 2020

@natalia_r ja som mala take krce v podbrusku ako pri menstruacii

sara07
10. sep 2020

absolutne nič , pohoda ako vždy

miiriaam
10. sep 2020

@natalia_r ja som mala na 10ty deň od ovulácie špinenie iba ráno na toaletnom ale necítila som nic

bambuslienka
10. sep 2020

@natalia_r ja som si pri sprchovani vsimla kratke spinenie, asi 10dpo, ziadne boelsti, a uz som tusila 🙂

hederamonstera
10. sep 2020

Bolo by divne, keby sme citili kazdu bunku v tele...takze tie co hovoria, ako to pocitili, tak si to skor len namyslaju :D aj ja mam pocas mesiaca alebo pre kramami rozne pichnutia...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alikal
10. sep 2020

vo februari som mala bledoruzovu skvrnu v case uhniezdovania, ale inak nic. to ale skoncilo potratom v 6tt, teraz som v 16tt a pri tomto uhniezdovani som necitila absolutne nic

zuzuliennka1
10. sep 2020

@hederamonstera tak ja som napr. nejak vnutorne vedela, ze to vyslo a ze som tehotna, asi tyzden po styku... a po 3t a meskajucej M mi to potvrdil test

luccy89
10. sep 2020

Ja som mala krce ako pri menstruacii, stale som cakala, ze uz pride, az ked to trvalo 4dni a stale sa nespustila, tak som googlila, ze ako tomu pomoct a az vtedy som sa docitala, ze aj uhniezdovanie moze takto boliet. A ano bola som tehotna. Krce som mavala vecer este par dni...

natalipor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalipor
10. sep 2020

@hederamonstera urcite som si nenamyslala krv a menstruacne bolesti :D vobec som sa nesledovala, len som bola smutna, ze to nevyslo... nejde o to, ze citis kazdu bunku :D myslim, ze samotne uhniezdenie necitit, ale ked je velmi prekrcena maternica a pri uhniezdeni dojde k naruseniu a krvacaniu, tak je to podobne ako pri menstruacii a boli to kusok

hederamonstera
10. sep 2020

@zuzuliennka1 to aj ja som mala kazde predkramove obdobie taky pocit na zaciatku nasho skusania o dieta ;) hold, ale niekto sa trafi 😀

hederamonstera
10. sep 2020

@natalipor nikde som nepisala o krvacani ;) a uz som napisala, ze take “pichnutia” pocitim aj ja pred kazdymi kramami

ikaros332
10. sep 2020

Mala som pichanie v ľavom boku podbruška, a ráno som sa veľmi skoro zobudzala s tým, že musím ísť kakat 😁

jarkam721
10. sep 2020

Ja som uhniezdovanie necítila. Len som jednorazovo spinila jeden deň jasná krv druhý deň henxe špinenie. A na tretí deň už úplne slabý dusik

seraa
10. sep 2020

@natalia_r mala červená kvapka, neksor v case led mala prist ms tak take zvláštne jemne ale dlhsie kŕče dlhsie myslim 3-4 sekundi 2- 3 krat počas tych 2-3 dni ledy mala prist ms

javiemneviem
10. sep 2020

Ja som cítila každý mesiac a vždy prišla menstruacia. A keď som zistila, že som tehotná, akurát má asi 7 dni pred MS začali neuveriteľne bolieť prsia., zvykli má bolieť max dva dni pred. Ale myslela som, že to už je psychika, tak som to neriešila. A dva dni pred očakávanou MS som mala pozitívny test. 🙂

taga
10. sep 2020

Citia rast vlasov? Rast nechtov? Citis otvaranie srdcových chlopni? Citis ako sa ti tvorí moc? Citis uvolnovanie zlce? Citis, ked sa ti na sliznicu nosa prilepi nejaky virus? Preco si ženy nahovarate, ze citite, ako sa vam na sliznici maternice uchyti malinke neviditelne oplodnene vajicko??? Nie, necitila som nic, ani vo sne

andreatytler
11. sep 2020

@natalia_r Vobec nic, ani pocity ani spinenie a to som sa pozorovala ako orlica.

natalipor
11. sep 2020

@taga ale ved pani sa pyta aj na bolesti/spinenie, ktore sa moze vyskytnut -bolesti rozumej menstruacne/krce sposobene vypudenim krvi.. niekedy mam pocit, ze sa ludia musia vyjadrit zosmiesnenim, aby boli najmudrejsi. A jasne niekto neciti nic a niekto si nahovara rozne pichnutia. Ale spinenie a menst.bolesti je skutocny prejav

natalipor
11. sep 2020
zuzuliennka1
11. sep 2020

@hederamonstera jaj, no my sme “neskusali”, povedali sme si, ze teraz je to ok a vyslo to na prvykrat

lucikee
23. sep 2020

Bolesť ako pri menštruacii... a potom stále také všeliake pichanie, pobolievanie keď sa maternica rozťahovala a to som cítila nepravidelne a dllllhooo 🙂

monika1293
24. sep 2020

Baby naposledy som mala menstruaciu 9augusta trvala 5dni potom.sme z priateľom.isli na plno aj 3 krát za deň. Ďalšiu menštruáciu som mala mať dva týždne do zadu. Mala som.bolesti pod bruškom únavu bolesť hlavy aj som mala nutkanie na vracanie a mám napíšte prsia. No len dnes neviem či to je menzes alebo špynenie ale ide mi ružovkasta krv nie veľmi slabučke zatiaľ. Môžem byť tehotná? Pri prvom dieťati som.bola 2 mesiaci a mala som krvácala som trošku. No len teraz neviem 😔😔😪 jeden test mi vyšiel pozitívny a ďalších 5 negatyvnich. Čo myslíte?

ckatka
24. sep 2020

Nič som necítila. Vôbec. Až keď ma na 30 deň cyklu striasla predstava ze jem moju obľúbenú čokoládu...vedela som ze niečo je inak. Test to už len potvrdil 😂

nikavuk
24. dec 2022

mňa jednu noc tak zo tri krát pichlo v bruchu, že ma to zobudilo a aj som au vykrikla. To bolo na 23 deň. Potom som videla ducha na teste keď nikto iný. Teraz už mám synčeka🙂

gertrudaosem
24. dec 2022

@natalia_r to necítis

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre