Dnes mala prísť mrcha ale vďaka bohom neprišla a dúfam že nepríde ..
@evulienka_1 na tom prvom vidim slabučku čiarku ☺️skúste sa otestovať znova o 2 dni ☺️držím palce 🍀
@evulienka_1 ja tam nič nevidim
Pohár s močom je top 👍
dnes tu tieto testy už boli, nie? každopádne ako hovorí anjelicek, je to veľmi slabučké na to, že dnes mala prísť ms a dokonca na druhom nie je nič.. :/
@viki258258 áno ja vidím ...držím palce
@evulienka_1 ďakujem pekne, sama neviem či sa tešiť, či plakať. Bolo by to naše tretie baby 😊
@viki258258 u mňa by to bolo štvrté dieťa a ak to bude budem sa strašne tešiť
@evulienka_1 to je krásne ❤️ držím vám palce ❤️. My sme chceli tretie, ale trošku neskôr . Nakoľko máme doma 4 a 2 rôzne detičky a neviem ako by som zvládla miminko 🤷
@evulienka_1 podla mna pozitivne.... ten in time aj mne ukazal az par dni neskor ako ine znacky
@viki258258 ja mám doma už veľké 14,11,9 ....držím ti palce aj keď ste chceli neskôr
@julia2002 skôr nie.. ale dôležité je kedy bola ovulácia.. vieš kedy asi bola?
@julia2002 netestuuuuj keď berieš antiku pre boha. 😀 pri antike aj slabé špinenie mohla byť MS. A písala si, že MS máš dostať o týždeň tak načo testuješ? Čakaj na MS. Keď nepríde vôbec nič testuj. Sama sebe robíš zle.
Tomu spodnému testu by som neverila ak sú to tie 2 v balení také “bezznačkové” z drogerie… mne tiež neukazoval ten test nič pritom každý iný áno
@evulienka_1 nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
uvidis este, na to, ze meska, je to strasne slabucke...toto je tak 9 dni po ovulacii...